Zadovoljna.si
Glede filma je zelo skrivnostna ...

Trači

Ojoj! Pri 45 letih objavlja take fotografije?!

Z.N.
01. 07. 2012 10.06
27

45-letna italijanska seks bomba in televizijska zvezdnica, ki slovi po svojih bujnih oblinah, je na svojem Twitterju objavila vročo fotografijo, posneto na postelji, na kateri ima na sebi samo perilo in sedi na nekem moškem. Ji manjka pozornosti?

Glede filma je zelo skrivnostna ...
Glede filma je zelo skrivnostna ...FOTO: Twitter

Valeria Marini sicer nikoli ni imela težav z goloto, zato tudi tokrat ni oklevala glede objave napol gole fotografije na družbenem omrežju. Pravzaprav je objavila več provokativnih fotografij, na katerih je bodisi v tangicah na postelji z nekim moškim bodisi v spodnjem perilu pred ogledalom, namen pa naj bi bil le eden – pritegniti pozornost javnosti. Marinijeva je pod fotografije napisala: "Znova na snemanju na Sardiniji, veliko dela in obilica smeha!" Glede filma ni razkrila nobene podrobnosti, niti za kakšen žanr gre.

Zvezdnica je zadnje čase sicer tako zaposlena, da ne uspe niti organizirati poroke s partnerjem Giovannijem Cottonejem, ki si je zelo močno želi. "Morala bi se posvetiti organizaciji moje zvezdne poroke ... ufa, nimam časa, danes spet snemamo," je zapisala. Marinijeva je o poroki sicer govorila že lansko leto, ko je javnosti skrivala, kdo je njen izbranec in zato so se tedaj pojavljala ugibanja, ali 'izbranec' sploh obstaja. Kot kaže, izbranca ima, le časa ji primanjkuje, da bi tudi uradno postala gospa.

Je objavljanje izzivalnih fotografij neprimerno za 45-letnico?
Je objavljanje izzivalnih fotografij neprimerno za 45-letnico?FOTO: Twitter

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413