Zadovoljna.si
Kate Beckinsale

Trači

Ojoj, ti čeveljčki pa so premajhni ...

Z. T.
16. 08. 2012 15.49
3

Tudi modne ikone se včasih zmotijo in izberejo modni dodatek, ki zanje ni primeren. To, da prsti pogledajo čez, si zvezdnica, ki je prava kraljica rdečih preprog, preprosto ne more privoščiti. Poglejte, kdo je ta gospa, ki velja za eno najlepših žensk na svetu.

Premajhne čeveljce si je privoščila britanska igralka Kate Beckinsale, ki sicer ni znana po modnih kiksih. Ravno nasprotno, 39-letna igralka običajno s svojimi 'outfiti' zbuja zavist po vsem svetu. Morda tokrat niso imeli prave številke, a si je dolgolasa zvezdnica tako močno želela tega modela čevljev, da je obula premajhne. Kar koli je že bilo, dejstvo je, da njeni prsti gledajo čez podplat.

Na lestvicah najlepših

Kate je sicer posnela nekaj nekaj velikih filmskih uspešnic, med drugimi Pearl Harbour, Underworld, Van Helsing ter The Aviator. Čeprav velja za eno najlepših in najbolj seksi žensk na svetu, pomembne svetovne revije jo redno uvrščajo na vrh lestvic, si je vedno želela večjega oprsja. ''Občudujem velike prsi, ker jih tudi moja mama ni imela. Če bi jih imela, bi od veselja tekala gor in dol po stopnicah,'' je nekoč izjavila. Leta 2004 se je poročila z režiserjem Lenom Wisemanom.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368