Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ojoj, spet je pobegnil!

Z.C.
02. 08. 2012 14.20
8

Zagotovo se vam je že zgodilo, da so vam jo med plavanjem kopalke zagodle in razkrile kakšen del telesa, ki ga niste želele pokazati. Običajne smrtnice zadrego hitro rešimo, popravimo nedrček in odplavamo naprej. Za slavne dame je zgodba drugačna, nanje običajno prežijo paparaci, ki ujamejo trenutek.

Jennifer Nicole Lee si je privoščila sprostitev na plaži v Miami Beachu in svoje lepo oblikovano telo pokazala v rumeno rožnatem bikiniju, ki je še dodatno poudaril brezhibnost njene postave. Američanka, ki je pred kratkim dopolnila 37 let, je lahko ponosna na svoje telo, saj je še pred nekaj leti bila običajna gospodinja in mati dveh otrok, nezadovoljna s svojim videzom in s številnimi odvečnimi kilogrami. Nato pa se je odločila usodo vzeti v svoje roke in spremenila svoje življenje. Shujšala je 32 kilogramov, osvojila naslov ameriške miss bikini in začela uspešno kariero inštruktorice za fitnes. Nicole je danes tudi uspešna tv-avtorica in igralka, pri 37-letih pa se lahko pohvali s postavo, ki ji jo lahko zavida marsikatera 20 letnica.

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368