Zadovoljna.si
Nicky ...

Trači

Ojoj, to pa ni bilo ravno del kostuma!

N.J.
30. 10. 2013 15.49
4

Po objavi fotografij sester Hilton, ki sta se oblečeni v kostum za noč čarovnic odpravili na tradicionalno zabavo, ki se vsako leto odvija v Playboyjevi vili, so bolj kot njuna kostuma v oči padle izjemno koščene noge mlajše izmed sester.

Nicky ...
Nicky ...FOTO: Profimedia
... in Paris Hilton.
... in Paris Hilton. FOTO: Profimedia
Čeprav pozornost običajno pritegne Paris, se je tokrat pogled mnogih ustavil na nogah mlajše od sester, Nicky Hilton. Slavna dedinja premožnega hotelirja Conrada Hiltona, lastnika verige luksuznih hotelov, ki se v medijih pojavlja veliko bolj poredko kot njena sestra, sicer nikoli ni imela odvečnih kilogramov in je bila vedno vitka. A kot pričajo njene koščene noge, naj bi izgubila še nekaj kilogramov. Sestri so fotografi sicer ujeli, ko sta se oblečeni v kostum za noč čarovnic odpravili na tradicionalno 'halloween' zabavo v Playboyjevi vili na Beverly Hillsu.

Fotogafirana 'iz napačnega kota'?

Že pred časom so tuji mediji namigovali, da naj bi Nicky trpela motnje hranjenja, a je estradnica govorice vselej zanikala. "Ni res, da stradam in da trpim za motnjami hranjenja. Je pač tako, da me paparaci fotografirajo iz napačnega kota. Moji prijatelji so nato zaskrbljeni in ves čas me sprašujejo, ali sem v redu … Naj povem, da vse skupaj sploh ni tako zanimivo in niti resnično, kot se zdi."

 

Nicky z nekaj kilogramčki več ...
Nicky z nekaj kilogramčki več ...FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478