Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Ojoj! Tudi ta diva uporablja botoks

Z.L.
21. 03. 2012 14.17
2

Uporaba botoksa je vse pogostejši način ohranjanja mladostnega videza marsikatere znane in manj znane ženske, čeprav številne tega ne priznajo. Pred dnevi pa je v neki pogovorni oddaji ena izmed svetovnih div ponosno priznala, da se tega preparata poslužuje tudi sama in to že več let. Gre za simpatično 'pujsko' Miss Piggy, zvezdo priljubljenega šova The Muppet Show. Poleg tega naj 'lepotilnega sredstva' sploh ne bi bilo tako zelo malo ...

Odkar je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja prvič stopila pred kamere, se Miss Piggy, zvezdnica serije The Muppet Show, ni skorajda nič spremenila. Na obrazu nima niti ene same gubice, nobenih podočnjakov ali mlahavih lic. Prav nasprotno, pujska Piggy sije v vsej svoji 'roza' lepoti in s svojo svežino ter mladostnostjo ne daje občutka, da bi bila postarana. Diva je pred dnevi v eni izmed pogovornih oddaj širnemu svetu zaupala tudi vzrok za to: za svoj fascinanten videz se ima namreč zahvaliti botoksu, kralju pomlajevanja. „Če bi rekli, da sem v 99 odstotkih sestavljena iz botoksa, bi rekla, da me podcenjujete,“ je v oddaji ponosno priznala Piggy. V sicer simpatičnem in navihanem pogovoru je sodeloval tudi priznani nevrokirurg dr. Sanjay Gupta, ki je z vso resnostjo opozoril na škodljive učinke tega 'čudežnega' preparata.

Težava z izražanjem občutkov

Že dolgo je znano, da sta med najpogostejšimi stranskimi učinki pretirane uporabe botoksa glavobol ter povešene veke. In to naj bi bila še najbolj mila izmed kopice posledic, ki jih povzročijo pretirani tretmaji s tem preparatom. Tudi Miss Piggy je priznala, da ima njena pretirana uporaba botoksa velike pomanjkljivosti: „Svojih občutkov skorajda ne morem več izraziti z obrazom, ker me mišice ne ubogajo več,“ je potarnala uboga pujsa, ki ima žal še kako prav. Tisti, ki spremljajo njihov šov, lahko namreč kar sami ugotovijo, da so njena lica precej višje, kot so bila v sedemdesetih letih. Poleg tega dobremu opazovalcu ne uide, da je vedno bolj rjava, njen trik z umetnimi trepalnicami pa že dolgo ni več skrivnost. Gledalci so se ob pogovoru dodobra nasmejali, hkrati pa je nevrokirurgovo strokovno mnenje dalo marsikateri dami misliti o smislu in smotrnosti uporabe botoksa. Miss Piggy pa si vsekakor zasluži vse pohvale za svoj pogum in samozavest, ki ju številne druge zvezdnice ne premorejo.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368