Zadovoljna.si
Pred časom si je privoščila še hujši spodrsljaj.

Trači

Spodrsljaj na rdeči preprogi

Z. T.
16. 08. 2012 10.58
16

Kadar želi ženska pokazati svoje lepo oprsje tako, da ga 'stisne' v premajhno oblekico, se kaj hitro lahko zgodi, da obleka ne bo zdržala pritiska. To je dokazala tudi zvezdnica, ki se ji je neljubi incident zgodil na rdeči preprogi. In to ne prvič. Poglejte, katera ima težave z 'bežečim' oprsjem.

Pred časom si je privoščila še hujši spodrsljaj.
Pred časom si je privoščila še hujši spodrsljaj.FOTO:
Italijanska starleta Alba Parietti je nedavno dopolnila 52 let, a njena postava zagotovo ne kaže njene biološke starosti. Dolgolasa zvezdnica je ena tistih, ki nikoli ni skrivala, da se je zatekla k lepotnemu kirurgu, in sicer si je pri 30 letih privoščila kirurško povečanje oprsja. In priznava, da je zelo koristilo njeni karieri. ''Sama sem se odločila za zmerno velikost vsadkov, saj nisem želela pretiravati,'' pravi Alba. A kljub temu rada svoje oprsje poudari z obleko, tokrat si je na neki modni reviji poročnih oblek privoščila tesen steznik, ki je bil premajhen zanjo. In niti ni bilo prvič, da je imela zvezdnica 'nesrečo' na rdeči preprogi. Pred časom se je pred trumo fotografov tudi spotaknila in oprsje je kar poskočilo iz obleke. Ni kaj, Alba, bo treba bolj paziti v prihodnje ...

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375