Zadovoljna.si
Olivia Newton-John

Trači

Ona je bila poosebitev ženstvenosti, a poglejte njeno hčerko!

J.V.
20. 10. 2015 08.02
17

Chloe Lattanzi je hčerka slavne igralke Olivie Newton-John, ki se je večina še danes spomni iz priljubljenega filma Briljantina. In medtem ko je Olivia vedno veljala za poosebitev ženstvenosti, njena 29-letna hčerka zadnje čase dviguje prah s svojo dramatično preobrazbo. Mnogi se strinjajo, da je Chloe postala povsem neprepoznavna.

Olivia Newton-Johnnin Chloe Lattanzi - 3
Olivia Newton-Johnnin Chloe Lattanzi - 3FOTO: fameflynet.com

Olivia se je vrsto let trudila, da bi hčerki pomagala, da bi se ta prebila v Hollywood in uresničila svojo željo po igranju. Morda ji to nikoli ni uspelo, ker Chloe ni prav nič podobna svoji slavni mami.

Chloe je bila še pred kratkim temnolaska.
Chloe je bila še pred kratkim temnolaska. FOTO: Facebook

29-letnica se je sicer trudila postati igralka, nato pa je igranje zamenjala za petje. Mamo je spremljala na turneji, z njo posnela tudi nekaj pesmi, a je publika nikoli ni vzljubila. Ravno nasprotno, Chloe je bila na internetu deležna številnih kritik, češ da nima talenta in da se 'šlepa' na svojo mamo.

»Dobila sem negative komentar, v katerem so me ozmerjali s cipo brez talenta. Skoraj sem že pozabila, da so tam zunaj zelo sovražni ljudje. Zato sem vam želela povedati, da vas imam rada in cenim vaše komentarje. Uspeh in sreča sta magnet za ljubousmje in sovražnost,« je na svoj Instagrma zapisala Chloe. »Zapomnite si, če vas nekdo želi prizadeti, je to samo zato, ker hoče to, kar imate vi.«

Chloe se je v zadnjih mesecih močno spremenila. Poleg tega, da se je iz rjavolaske preobrazila v blondinko, si je očitno privoščila tudi povečanje oprsja.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413