Zadovoljna.si
Victoria Beckham - 1

Trači

Ona je gostja iz pekla!

J.V.
14. 08. 2015 08.08
8

Je nekdanja članica ene izmed najbolj priljubljenih dekliških skupin vseh časov, je modna ikona in priznana modna oblikovalka, mama štirih otrok in zvesta žena, po zadnjih govorica pa tudi hotelska gostja iz pekla!

Britanska zvezdnica Victoria Beckham je pred kratkim s svojo številčno družino počitnikovala v priljubljenem hotelskem resortu, kjer so se njenega obiska verjetno najprej zelo razveselili, na koncu pa komaj čakali, da odide.

Victoria naj bi imela namreč nemogoče zahteve. Poleg tega, da so morali njeno hotelsko sobo čistiti večkrat na dan, so morali tudi ob vsakem njenem odhodu zamenjati brisače in posteljnino. Ko njenim zahtevam ni bilo ugodeno, je poklicala mendžerja hotela in se pritoževala nad hotelskim osebjem, ki o njenih zvezdniških muhah govori še danes.

No, ali je zgodba resnična, ni uradno potrjeno, a glede na to, da zvezdnica večino časa preživi v hotelih, bi se govorice o njenem vzvišenem vedenju verjetno pojavile že prej.
 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413