Zadovoljna.si
Hajdi Korošec

Trači

Se spomnite pevke Hajdi Korošec?

N.J.
28. 10. 2013 11.19
29

Hajdi Korošec, ki jo je Slovenija spoznala, ko je še kot majhna deklica prepevala otroške pesmi, najbolj pa zaslovela s hitom Naš kuža, je nedavno na svojem Facebook profilu naznanila, da je zaročena, zdaj pa ima še status 'poročena'in nov priimek! Šušlja se tudi, da je v veselem pričakovanju.

Hajdi poročna torta
Hajdi poročna tortaFOTO: Facebook

Hajdi je nedavno na Facebooku naznanila veselo novico, da jo je dolgoletni fant med dopustovanjem na Kreti romantično zasnubil in ju čaka poroka. Fant jo je menda popolnoma presenetil. "Lahko rečem, da nisem ničesar vedela in da je bilo sanjsko in zelo romantično," nam je tedaj zaupala Hajdi in razkrila: "Najprej sem prejela povabilo na večerjo v restavracijo s prekrasnim razgledom in odlično kulinariko, nato sva se odpeljala na najvišji hribček na Kreti poleg manjše cerkve, kjer se je videlo nebo polno zvezd. Potem pa je sledilo vprašanje, prstan in seveda moj da!" V soboto je na Facebooku spet spremenila svoj status - in priimek! Po novem Hajdi Korošec Jazbinšek in njen Urban sta si izmenjala zakonske obljube. Na svojem profilu je objavila fotografijo poročne torte, seveda pa so jo prijatelji takoj zasuli s čestitkami.

Hajdijin kuža Gucci ...
Hajdijin kuža Gucci ... FOTO:
Zibala bosta

Zdaj so Slovenijo zaobšle še govorice, da naj bi bila Hajdi in njen zaročenec v veselem pričakovanju. Hajdi, ki je zaslovela kot otrok in doživljala pravo slavo v 90. letih, se je že pred leti umaknila izpod soja žarometov, a ima še vedno mnogo oboževalcev, se na naša vprašanja v vezi z nosečnostjo sicer ni odzvala, je pa na Facebooku objavila pesem, pod katero je zapisala: "Danes lahko še komot z bokci migam in si pojem tale komad ...". Pod njeno objavo se je vsul plaz komentarjev njenih prijateljic in prijateljev, v katerih ji čestitajo za veselo novico. "Sam še danes, beybi … od juti pa čist nova pesem .. da ne govorim o tisti, ki se šele razvija v studiu," je zapisala ena od prijateljic, Hajdi pa ji je odgovorila: "Hehe, všeč so mi tvoje metaforične misli," s čimer je še širši javnosti na mignila da je studio pravzaprav njen trebušček, nova pesem pa otroček. Poleg tega je zdaj na njenem profilu vedno več objav, v katerih ji znanci čestitajo ob veselem pričakovanju. Hajdi in njenemu soprogu ob veselih dogodkih čestitamo in želimo vse najlepše tudi mi!

Razveselila se je prstana!
Razveselila se je prstana!FOTO: Facebook

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478