Zadovoljna.si
Nazadnje so mediji o njej zlobno pisali, češ,. da je njena lepota že zdavnaj zbledela, ona pa ovenela.

Trači

Nazadnje so mediji o njej zlobno pisali ...

U.S.
08. 11. 2013 13.20
1

Igralski par Goldie Hawn in Kurt Russell veljata za enega najbolj srečnih parov v Hollywoodu. Po tridesetih letih zveze jima še vedno uspeva tisto, kar se mnogim zdi težko verjetno. Da je med njima še vedno veliko strasti in ljubezni, sta dokazala tudi pred časom, ko sta se zaljubljena do ušes skupaj udeležila dogodka, posvečenega prav Goldiejinemu delu.

Čeprav so nekateri ameriški tabloidi že pred časom pisali o tem, da se je igralka Goldie Hawn precej postarala, o njej so celo zlobno pisali kot o oveneli igralki, je zdaj 67-letna igralka dokazala, da še ni za staro šaro. "Neverjetna energija, ki jo izžareva, v hipu napolni prostor, kjer se pojavi," so dejali obiskovalci prireditve, ki je bila posvečena legendarni igralki in njeni fundaciji The Hawn Foundation.

Nazadnje so mediji o njej zlobno pisali, češ,. da je njena lepota že zdavnaj zbledela, ona pa ovenela.
Nazadnje so mediji o njej zlobno pisali, češ,. da je njena lepota že zdavnaj zbledela, ona pa ovenela. FOTO: X17 Agency

Še kar traja in traja ...

Na dogodek, ki ga je revija DuJour pripravila prav Goldie v čast, je prišla v družbi svojega moža Kurta Russella, s katerim živi svojo pravljico že vrsto let. Spoznala sta se leta 1983 na snemanju filma Swing Shift, ko je bila Goldie stara 21 let, za sabo pa je že imela propadli zakon in dva otroka. Iskrica je hitro zanetila pravi ogenj med njima, ki srečno gori še danes.

Še vedno nadvse pozorna

Ključ do sreče se skriva v neverjetni pozornosti, ki si jo zakonca še vedno vsakodnevno izkazujeta. "Dokler bo najin odnos temeljil na zaupanju, iskrenosti, ljubezni in varnosti, bo poroka povsem odveč. Gre nama super," se je že pred leti pohvalila Goldie o njenis reči, ki kar traja in traja in traja …. in prav je tako!

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478