Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Pa so jo ujeli!

Z.S.
11. 07. 2012 10.42
6

27-letno igralko so paparaci pred kratkim ujeli v Italiji, kjer se je v belih kopalkah predajala sončnim žarkom in uživala v razkošju velike jahte. Vendar na njej ni bila sama. Družbo ji je delal skrivnostni moški temnih las, ki je zvezdnico zasipal z dotiki in poljubi. Več o njunem početju v galeriji.

Kdo je postavni temnolasec?

Scarlett Johansson je svoje popolno telo tokrat razkazovala na razkošni jahti, ki so jo paparaci opazili v sosednji Italiji. 27-letna igralka se je na krovu jahte predajala sončnim žarkom, družbo pa ji je delal skrivnostni temnolasec. Tuji mediji so začeli  ugibati, da bi bil postavni moški lahko Nate Naylor, 38-letni kreativni direktor v oglaševalski agenciji, s katerim sta se spoznala preko skupnega prijatelja. Parček si je med sončenjem izmenjeval dotike in poljube, privoščila pa sta si tudi nekaj razvajanja, saj ju je med poležavanjem večkrat obiskala igralkina asistentka in jima postregla s pijačo.

Rada ima starejše

Igralka, ki je pred dobrim letom končala razmerje s 50-letnim Seanom Pennom, ima očitno oko za starejše moške. Vsi njeni moški so bili od nje starejši vsaj nekaj let, vključno z nekdanjim partnerjem Ryanom Reynoldsom, s katerim sta bila poročena slabi dve leti. Scarlett in Nate sta se tako spoznala preko skupnega prijatelja, o svojem razmerju pa nikoli nista izdala podrobnosti. ''Res si želita svoje razmerje ohraniti kot skrivnost,'' je razkril igralkin znanec in dodal, da Nate ni navajen zvezdniškega življenja, zato se je moral privaditi na številne paparace, ki vsakodnevno oblegajo njegovo dekle.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368