Zadovoljna.si
Na koncu večera je nemočno obsedela za mizo.

Trači

Pijana ali zaspana ...

Z.M.
03. 08. 2012 12.57
8

Pamela Anderson se pri svojih 45 očitno še nikakor ne namerava umiriti. Pred dnevi so jo zopet ujeli v enem od klubov v Los Angelesu, ko je oblečena le v srajčko in res kratke hlače očitno opita plesala med mizami. Poglejte fotografije.

 Pamela Anderson je nekoč osvajala srca kot ena od reševalk v Obalni straži, danes pa osvaja predvsem klubske šanke. Zadnje mesece se njene fotografije v medijih pojavljajo predvsem zaradi divjih zabav, ki se jih igralka udeležuje. Vedno je pomankljivo oblečena, vidno opita in prav nič se ne obremenjuje s tem, da se ljudje okoli nje ob njenem obnašanju zgražajo.

Slab zgled?

Igralka, ki je na dober dan še vedno videti zapeljivo in privlačno, je ob odhodu z zabav navadno le še senca sebe, zagotovo pa njena javna podoba ne predstavlja najboljšega zgleda tudi njenima najstniškima sinovoma Brandonu in Dylanu, ki ju je rodila v zakonu s porednim dečkom hollywoodskega rokenrola Tommyjem Leejem.

Na koncu večera je nemočno obsedela za mizo.
Na koncu večera je nemočno obsedela za mizo.FOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375