Zadovoljna.si
Damir Kovačić - 2

Trači

Slovenskemu pevcu sta v postelji družbo delali kar dve

J.V.
12. 07. 2013 07.54
18

Vedno bolj uveljavljeni slovenski pevec, Damir Kovačič je očitno pravi ljubljenec ženskega spola. V javnost je namreč pricurljala novica, da si je pevec na nedavnih počitnicah posteljo delil s kar dvema dekletoma, da je informacija resnična, pa dokazuje dejstvo, da sta to razkrili kar sami. Dekleti sta se o vroči noči pohvalili tudi prijateljicam, Damir pa nam je razkril, da se ženske družbe ni nikoli branil in tako je bila to noč, ki mu bo za vedno ostala v spominu!

V ženski družbi se je vedno dobro počutil.
V ženski družbi se je vedno dobro počutil.FOTO: Denis Škerget
Damir Kovačič je ime, ki ga v svetu glasbe slišimo vedno bolj pogosto. Tokrat nas mladi pevec ni presenetil z novo skladbo, ampak nam je na uho prišla novica, da je Damir noč preživel s kar dvema dekletoma. "Na Krku sem preživel nepozaben teden dni,“ nam je zaupal pevec, ki je vse dni užival v ženski družbi. "Družbo sta mi delali dve simpatični dekleti. Malo smo se pač stiskali v isti postelji, nihče ni bil proti in vse je bilo pod kontrolo,“ z navihanim nasmeškom pove Damir in doda, da apartma, ki so ga rezervirali ni bil tak kot si želeli in tako jim ni preostalo drugega, kot da skočijo v isto posteljo. "Priznam, da sem rad v ženski družbi in tega se ne branim. Zakaj bi se? Vidim pa, da so tudi one rade v moji družbi, sicer se ne bi družili.“

Z glasbo osvaja ženska srca

Damir, ki se z glasbo ukvarja že od malih nog, priznava, da mu je ženska družba vedno prijala. "Imam kar precej prijateljic,“ pravi in pove, da je tako kot večina glasbenikov, tudi sam že kdaj s pomočjo petja osvojil kakšno srce. "Z glasbo sem osvojil že kakšno žensko srce in tudi sam sem ves čas po malem zaljubljen. Tako je življenje lepše.“ Ker se v zadnjem času vedno bolj pogosto pojavlja v medijih, ima številne nastope in je pred kratkim izdal tudi svoj studijski prvenec, ki je nastal v Makedoniji, se je število njegovih oboževalk povečalo. "Zadnje čase se pojavlja veliko novih Facebook prijateljic, tudi zaradi glasbe.“ Slovenski Toše, kot so ga poimenovali mnogi, priznava, da je velik romantik tako v glasbi, kot tudi nasploh v življenju in zato na njegovem albumu ne manjka nežnih in zaljubljenih balad.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478