Zadovoljna.si
Lena in Yulia - T.A.T.U.

Trači

Pevko iz slavnega lezbičnega dueta je ujel Slovenec!

Z.S.
22. 08. 2013 08.26
21

Verjetno se še vsi dobro spomnite dveh deklet, ki sta pred 11leti zastopali barve Rusije na izboru za pesem Evrovizije. Slišali sta na ime T.A.T.U., svetovne glasbene lestvice pa sta osvojili z mega uspešnico All the things she said. No, od takrat je minilo že 11 let in življenje se je po tem obema precej spremenilo. Lena se je pred kratkim tudi poročila, in to s Slovencem.

Podrobnosti o začetkih svoje ljubezenske zveze sta zdaj delila z mediji.
Podrobnosti o začetkih svoje ljubezenske zveze sta zdaj delila z mediji.FOTO: Facebook
Kot strela z jasnega je pred časom v ruskih medijih udarilo, da se je simpatična Lena Katina, rdečelasa pevka iz skupine T.A.T.U., poročila. To ni nič takega, boste rekli, in prav bi imeli, če vam ne razkrijemo, da je za svojega moža vzela Slovenca. Ja, Sašo Kuzmanovič je naše gore list.

Lena Katina se je poročila - 3
Lena Katina se je poročila - 3 FOTO: Facebook
Ni bila ljubezen na prvi pogled

Lena je svojega Saša spoznala v Ameriki leta 2003, ko sta z Yulio nastopili na elitni podelitvi MTV Music Awards, ki se je takrat odvijala ravno v Los Angelesu in kamor je tudi Sašo prišel spremljat dogajanje iz ozadja. Čeprav iskrica med njima ni preskočila v trenutku, ko sta se spoznala, sta se ves čas cenila kot glasbenika. Prav ljubezen do glasbe jo je povezala, saj sta se pogosteje začela videvati ravno v glasbenih studijih, kamor sta oba prihajala snemati svoje skladbe. Nekega večera sta se skupaj znašla na zabavi in zgodilo se je, kar se je, je začetek ljubezenske zgodbe Lena opisala reviji Story.

Poročila sta se v Ljubljani

Lena je usodni da dahnila na Ljubljanjskem gradu, cerkvena poroka se je zgodila nato nekaj dni kasneje v Rusiji, posebno veliko slavje pa so pripravili tudi Saševi sorodniki v Srbiji, ki so se glasbeno obarvanega zakona iz srca razveselili.

Ovrgla namigovanja, da je lezbijka

S poroko je 28-letna Lena vsekakor zaprla usta tistim, ki so trdili, da je istospolno usmerjena. Čeprav je še v času uspešnega dueta T.A.T.U. veljalo, da so ji bolj pri srcu ženske, spomnimo, da sta se z Yulio vsem na očeh večkrat tudi javno poljubili, je Lena zdaj izdala, da njeno srce pripada samo njemu – enemu in edinemu Saši, vse ostalo pa je bil zgolj in samo šov, s katerim sta pevki uspešno burili moško domišljijo.

Civilno sta se poročila v Ljubljani, cerkvena poroka pa se je odvijala v Rusiji.
Civilno sta se poročila v Ljubljani, cerkvena poroka pa se je odvijala v Rusiji.FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471