Zadovoljna.si
Novo dekle

Trači

Pevko zamenjal za manekenko

Z.K.
22. 03. 2012 12.04
18

Katy Perry in Russel Brand sta že v začetku leta končala svoj zakon. Katy zdaj povezujejo z najbolje plačanim manekenom na svetu, Russella pa je vse pogosteje mogoče opaziti v družbi madžarske manekenke Nikolett Barabas. Kdo pravzaprav je 32-letna lepotica?

Russel in Nikolett
Russel in Nikolett FOTO:

Je kriva ohladitev strasti?

Angleški komik Russell Brand je v začetku leta končal dobro leto trajajoč zakon s pevko Katy Perry. Vzrok še danes ni znan, neimenovani vir blizu para trdi, da se je ohladila predvsem njuna strast v spalnici. Igralca je bilo mogoče pogosto opaziti v družbi neznane mladenke, zdaj pa je njena identiteta razkrita. Gre za manekenko madžarskega porekla Nikolett Barabas. Morda prav ona zdaj buri strasti v spalnici dolgolasega igralca. Četudi je Russell vložil zahtevo za ločitev šele nekaj mesecev nazaj, so stvari z Nikolett videti resno. Nedavno je manekenko povabil na zmenek skupaj s svojo mamo za materinski dan.

Osvojila ga je Madžarka

32-letno lepotico zastopajo številne modne agencije, Attractive Elite Models v Budimpešti, Mega Model v Hamburgu, Wilhelmina Models v New Yorku in Next Company na Dunaju. Preizkusila se je tudi kot igralka v filmu Magic Boys, kjer je zaigrala ob boku Michaela Madsena in Vinnija Jonesa. Nikolett je visoka 178 centimetrov in ima konfekcijsko številko 36. Privlačen videz ji je prislužil vlogo v oglasu za priznano znamko mobilnih telefonov, ki se je vrtel po vsem svetu.

Spet v sporu s paparacem

Russell je sicer nedavno zašel v težave, ko se je znova zapletel v spor z enim od paparacev, ki ga je želel fotografirati. Igralec mu je iz rok iztrgal telefon in ga zalučal v bližnjo poslovno stavbo, pri tem pa razbil okno. Indicent je komentiral na svojem Twitter profilu, kjer je zapisal : "Odkar je Steve Jobs umrl, ne prenesem, da nekdo iPhone nenehoma uporablja nespoštljivo. Z dejanjem sem počastil spomin nanj.'' Incident preiskuje policija, Russel pa je že dejal, da bo plačal škodo za razbito okno.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375