Zadovoljna.si
Courtney pijana kot čep - 1

Trači

Pijana kot čep se je nerodno skotalila v avto ...

Z.N.
20. 09. 2013 14.27
24

19-letna Courtney Stodden rada pritegne pozornost z izzivalnimi oblekami in s svojim obnašanjem. Tokrat so jo pijano kot čep komajda odnesli iz kluba, svetlolaska pa je precej nerodno sedla v avtomobil in pri tem razkrila še tisto malo, kar je pred tem skušala skriti z mini oblekico. Seveda so paparaci vse ovekovečili.

Courtney Stodden je zaslovela pri 16 letih, ko se je poročila s tedaj 51-letnim zvezdnikom filma Zelena milja, Dougom Hutchinsonom, s čimer je dvignila precej prahu. Ne le, da jo je javnost obsojala, ker se je pri komaj 16 letih odločila za poroko s toliko starejšim igralcem, temveč je javnost obsojala tudi njen videz in njene starše, češ kako so dovolili, da je to storila. A samosvoja mladenka se na kritike ni kaj dosti odzivala – v javnosti se je le še bolj izzivalno obnašala in tako na svoj način promovirala samo sebe. Odkar je v soju žarometov, se Curtney vliko zabava in zelo rada nagne kozarček. Tokrat je nekolikoprestopila meje. Popolnoma opito so jo komaj odvlekli iz kluba, kjer se je spotikala in zabijala v ljudi, ko so jo 'zbaali' v avto, pa je tako nerodno sedla, da je razkrila še spodnjice.

FOTOGALERIJA: Pijano kot čep komaj odvlekli do avtomobila

Ni vedel, da je mladoletna

Courtney, ki si je želela uspeti v svetu zabave in je nastopala kot pevka, je Hutchinsona spoznala, ko se je prijavila na igralske delavnice, ki naj bi jih vodil Doug. Kakšne pol leta sta si dopisovala, nato pa je Doug izvedel, koliko je stara in dejal njeni mami, ki je menda ves čas nadzirala njuno dopisovanje, da je pripravljen prekiniti razmerje, če ga z možem ne odobravata. A sta se mati in oče strinjala, da lahko nadaljujeta z razmerjem.

 

V srednji šoli so jo zbadali

Ob Courtneyjini poroki so se mnogi spraševali, kdo je to dekle in marsikdo je podvomil, da gre res za 16-letnico. Na videz je delovala namreč vse prej kot 16-letno dekle. Je pa videz očitno 'težava', ki Courtney spremlja že dlje časa. Zaradi videza je bila v srednji šoli menda pogosto tarča zbadanja in zato se je tudi izpisala iz srednje šole. Šolanje je nadaljevala na zasebni krščanski akademiji in ga uspešno zaključila kar prek spleta.
 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493