Zadovoljna.si
Leonardo DiCaprio

Trači

V trojčku z zvezdnikom?!

J.V.
20. 05. 2014 08.14
6

Leonardo DiCaprio velja za enega izmed najbolj zaželjenih hollywoodskih igralcev, ki se zelo rad giblje v krogu lepotic. Zato ni bilo nobeno presenečenje, ko je zvezdnik na svojo domačo zabavo povabil 30 postavnih deklet in z dvema končal v spalnici. Kot poročajo ostali gosti, si je igralec privoščil seks v troje, saj jih iz splanice ni bilo kar nekaj časa.

Leonardo DiCaprio ljubi manekenke. To je znano že nekaj časa in v preteklih letih jih je zvezdniku grelo posteljo že kar nekaj. Zadnjih nekaj mesecev je Leo srečen v objemu 18 let mlajše Toni Garrn, a kot kaže v njuni zvezi že škriplje. Ameriški mediji poročajo, da je igralec pred nekaj dnevi skočil čez plot in to ne z eno, ampak kar z dvema.

Na zabavi, ki jo je pred kratkim gostil v svojem razkošnem domu, je namreč mrgolelo lepotic in po nekaj kozarcih alkohola, si Leo očitno ni mogel pomagati, da ne bi dve od teh odpeljal v svojo spalnico. Gostje na zabavi trdijo, da so se v spalnici zadržali več kot pol ure in namigujejo, da si je zvezdnik privoščil trojčka. Toni nad govoricami zagotovo ni navdušena in mnogi so prepričani, da je le vprašanje časa, kdaj bo njune romance konec.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493