Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Kate ščiti poredno Pippo

Z.C.
19. 04. 2012 10.35
0

O tem, da se je Pippa Middleton znašla v resnih težavah, so poročali mediji po vsem svetu. Paparaci so jo namreč v Parizu fotografirali v avtomobilu, ko je sedela na sovoznikovem sedežu, medtem ko je njen voznik proti fotografom, ki so jima sledili, uperil plastično pištolo. Zaradi dogodka je izbruhnil pravi škandal, kot poročajo tuji mediji, pa mlajša sestra Kate Middleton celo tvega pripor. Kraljeva družina je zaradi dogodka ogorčena, Williamova soproga pa mlajšo sestro kljub vsemu zagovarja pred napadi dvora.

Dobro obveščeni trdijo, da je bilo 'veliko hrupa za prazen nič', saj je Pippin voznik v paparaca uperil plastično pištolo. Kljub temu je po svetu zakrožila lažna vest, da je prijatelj mlajše sestre Kate Middleton v fotografa meril s polavtomatskim orožjem. Francoska policija je sicer potrdila, da je imel voznik v rokah igračko, zato oblasti niso sprožile uradne preiskave. Kot poročajo mediji, pa naj bi Pippa Middleton celo tvegala aretacijo, če bi dokazali, da je vpletena v voznikovo početje.

Kate ji stoji ob strani

Kakor koli, paparaci menijo, da je bila vse skupaj neslana šala, Pippi pa očitajo, ker se je od srca nasmejala voznikovemu početju. Angleški dvor želi, da se Pippo za neprimerno vedenje kaznuje, njena sestra Kate pa ji stoji ob strani, saj se zaveda pritiska, ki ga britanski dvor izvaja nad vsemi, ki so povezani s kraljevo družino. Mlajša sestra vojvodinje Cambriške je sicer pogosto tarča nadležnih fotografov, ki ji sledijo tako rekoč na vsakem koraku.

Z zadnjico do slave

Širša javnost jo je spoznala, ko so mediji objavili fotografije s poroke med Kate in princem Williamom, na katerih je Pippa pokazala zavidljivo linijo, navdušila pa je predvsem njena zadnja plat. Do takrat skorajda anonimna Britanka je začela buriti moško domišljijo po vsem svetu, za ženske pa je postala vzornica in modna ikona. Tabloidi so se v preteklosti veliko ukvarjali tudi z njenimi ljubeznimi, saj dekle očitno ne uspe najti pravega. Pred časom so ji pripisovali celo razmerje s princem Harryjem, mlajšim Williamovim bratom, vendar se je kmalu izkazalo, da sta zgolj svaka.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375