Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Pippi grozi lastna družina

Z.L.
23. 04. 2012 11.13
10

Pippa Middleton, od lanskega leta po mnenju mnogih lastnica najlepše zadnjice na svetu, sicer pa sestra britanske vojvodinje Catherine, si je pred kratkim privoščila oddih v francoski prestolnici, ki ga je izkoristila predvsem za druženje s številnimi moškimi, ki naj bi bili sicer zgolj njeni dobri prijatelji. Skupaj so si privoščili kar nekaj divjih zabav, javnost pa je gotovo najbolj šokiral dogodek, zaradi katerega bi 27-letna lepotica lahko pristala celo v zaporu, saj je njen prijatelj v avtu med vožnjo plastično pištolo uperil v paparaca, ki jima je sledil. Ko se je Pippa vrnila v rodno Anglijo k svoji družini, naj bi jo ti opozorili, da naj se poskuša izogibati stikom s tolikimi moškimi, saj lahko hitro postane tarča obtožb in s tem škoduje svojemu in sestrinemu ugledu.

Ko se je Pippa Middleton pretekli teden vrnila v graščino svoje družine v rodni Bucklebury v Berkshiru, si najbrž ni mislila, da jo bo tam pričakala razjarjena mama Carole in jo okarala zaradi razvratnih zabav in predrznih potez, ki si jih je mlada lepotica privoščila na dopustu v francoskem Parizu. Tesen prijatelj Middletonovih naj bi britanskim novinarjem zaupal, da je 27-letnica dobila lekcijo o tem, kako lahko s svojim 'neumnim' početjem uniči svoj ugled in negativno vpliva na položaj svoje sestre, vojvodinje Catherine. Mamo naj bi najbolj zmotilo to, da so jo paparaci v času dopustovanja ujeli s kar štirimi različnimi moškimi, kar naj bi bilo za damo njenega kova povsem nesprejemljivo in naj bi že namigovalo na razuzdano življenje. Drug problem naj bi bil sporen dogodek, ko so Pippo v Parizu fotografirali v avtomobilu z moškim, ki naj bi proti fotografom uperil (sicer zgolj plastično) pištolo, sama pa naj bi se ob tem neizmerno zabavala in se smejala. Zaradi tega prizora je v Veliki Britaniji izbruhnil pravi škandal, lastnica najlepše zadnjice na svetu pa je po poročanju tujih medijev s to potezo tvegala celo pripor.

Kate je sestri stopila v bran

Pippa naj bi se branila z besedami, da je čisto normalno dekle, ki se v življenju pač želi zabavati in zato ne bo pustila, da bi jo sestrin status pri tem omejeval. A mama naj bi ji zabičala, da mora paziti, kaj počne, saj jo v nasprotnem čakajo hude sankcije. Nad dejanji 27-letnice so bili močno zgroženi tudi na britanskem dvoru, kjer naj bi celo izrazili zahtevo, da jo zaradi neprimernega vedenja kaznujejo. Sestra Kate pa Pippo zagovarja in ji stoji ob strani, saj se zaveda pritiska, ki ga britanski dvor izvaja nad vsemi, ki so povezani s kraljevo družino, čeprav tudi sami niso ravno angelčki.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368