Zadovoljna.si
Jan Plestenjak Nadiya Bychkova

Trači

Plestenjak in Bychkova sta se zaljubila že pred petimi leti!

Z.M.
03. 04. 2012 12.01
59

Pred dnevi se je razširila novica o novem paru na slovenski medijski sceni, ukrajinski plesalki Nadiyi Bychkovi in primorskem šarmerju Janu Plestenjaku, nato pa so nekateri slovenski mediji poročali, da njuna ljubezen niti ni tako nova! Estradnika naj bi se drug za drugega ogrela že pred petimi leti, a tudi takrat svojega odnosa nista želela medijsko izpostavljati. Vmes se je njuna zgodba sicer zaključila, a naj bi jo pred meseci ponovno obudila.

Nadiya naj bi pevca osvojila že pred petimi leti.
Nadiya naj bi pevca osvojila že pred petimi leti.FOTO: Facebook
Obudila sta stare strasti.
Obudila sta stare strasti. FOTO: Facebook

Ob Janu Plestenjaku se zašibijo kolena marsikateri Slovenki, le redke pa so tiste, ki za dlje časa osvojijo pozornost primorskega trubadurja. Sodeč po dekletih, ki so se ob pevcu pojavljale v zadnjih nekaj letih, so Janova šibka točka postavne blondinke in med slednje nedvomno spada tudi ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova. 23-letnica, ki se je v Slovenijo preselila pred petimi leti, naj bi povsem obnorela pevca, ki tako rad poudarja, da je samski. Kot je v Plestenjakovi navadi, svojega razmerja s postavno Bychkovo ne želi medijsko izpostavljati, viri pa pravijo, da ima zadnjih nekaj mesecev oči le za v Sloveniji živečo Ukrajinko.

Obudila staro ljubezen!

Njuna ljubezen, čeprav skrita pred očmi javnosti, pa menda niti ni tako sveža. Pevec in plesalka naj bi se namreč intimno zapletla že pred petimi leti, ko je imela Nadiya komaj 18 let! Glasbenika naj bi prepričala s svojo sproščenostjo in divjostjo, ki pa, če je verjeti govoricam, ni rezervirana le za plesišče, temveč tudi za bolj intimne prostore. Kemije, ki je med njima, ne moreta skriti, vprašanje pa je, koliko časa bosta predstavnikom sedme sile še zanikala svojo ljubezen.

Jan nerad prizna, da je v razmerju.
Jan nerad prizna, da je v razmerju.FOTO: Miro Majcen

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (59)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368