Zadovoljna.si
Martina se zadnja tri leta posveča predvsem poslu.

Trači

Martina je znova samska!

Z.M.
31. 08. 2012 16.07
19

Pred pol leta smo pisali o tem, da je vizažistka Martina Vrhovnik znova srečno zaljubljena v poslovneža Miho Roliha, slovenski mediji pa zdaj že pišejo o tem, da je simpatična rjavolaska spet samska. Preberite podrobnosti.

Miha ni bil pravi zanjo.
Miha ni bil pravi zanjo.FOTO:

Martina Vrhovnik in Sebastijan Cavazza sta dolgo veljala za enega najlepših parov na slovenski medijski sceni, ko sta se leta 2010 ločila, pa sta oba potrebovala kar nekaj časa, da sta se znova zaljubila. Sebastijan je že nekaj časa srečen s stevardeso Majo Vinder, Martina pa je v začetku letošnjega leta spoznala postavnega primorskega poslovneža Miho Roliha, s katerim je bila v razmerju pet mesecev, a očitno rjavolasec ni bil tisti 'ta pravi'.

Martina se zadnja tri leta posveča predvsem poslu.
Martina se zadnja tri leta posveča predvsem poslu.FOTO: Facebook

Srečno samska

Slovenski mediji namreč poročajo, da je Martina spet samska, govorice pa je potrdil tudi Miha. Par naj bi se že pred dvema mesecema razšel sporazumno, a tega nista nameravala deliti z javnostjo, saj sta oba menila, da je to njuna zasebna stvar. Vizažistka pa si zaradi razpadlega razmerja nikakor ne beli las, saj meni, da če sta si dva usojena, se to hitro pokaže. Zadnja tri leta se posveča predvsem poslu in uživa v družbi prijateljic.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368