Zadovoljna.si
Jodie Foster - 3

Trači

Še vedno se ugiba ...

U.S.
25. 10. 2013 15.52
2

Igralka Jodie Foster je že leta 2007 s solzami v očeh ob prejemu nagrade Best Women in Entertainment industry priznala, da je lezbijka. Vse od takrat je iskala svojo srečo, ki jo je, kot vse kaže, naposled vendarle našla. Njeno srce se je zdaj ogrelo za fotografinjo Alexandro Hedison, bivše dekle voditeljice Ellen DeGeneres. Še vedno pa ostaja odprto vprašanje, kdo je pravi oče Jodiejinih bioloških otrok? Je to res Mel Gibson?

Po končanem razmerju s Cindy Mort je bila oskarjevka kar pet let samska.
Po končanem razmerju s Cindy Mort je bila oskarjevka kar pet let samska.FOTO:
Zvezda trilerja Ko jagenjčki obmolknejo je znova srečna. 50-letna Jodie Foster je zapeljala šest let mlajšo fotografinjo Alexandro Hedison, ki je bila pred tem v ljubezenskem razmerju s televizijsko voditeljico Ellen DeGeneres. Njuni prijatelji so presrečni, saj pravijo, da sta si usojeni. "Jodie je bila nazadnje tako srečna, ko je bila še v objemu producentke Cindy Mort, s katero je prekinila razmerje pred petimi leti," so razkrili medijem.

Ona je tista prava!

Fosterjeva je prepričana, da je tokrat našla žensko, s katero bo preživela preostanek življenja. Dvakratna oskarjevka svoje naklonjenosti do predstavnic nežnejšega spola ne skriva vse od leta 2007, ko je s solzami v očeh javno priznala, da je lezbijka. Prejeto nagrado za najboljšo žensko v zabavni industriji je posvetila producentki Cydney Bernard, s katero je bila še takrat v razmerju, a jo je kasneje zapustila prav zaradi 38-letne Mortove.

Še vedno se ugiba ...

Skupaj z Mortovo sta vzgajali tudi njena dva sinova - Charlieja in Kita. Kot je znano, je Jodie njuna biološka mama, medtem ko se ne ve, kdo je v resnici njun oče. Mnogi ugibajo, da bi to lahko bil nihče drug kot Jodiejin dolgoletni prijatelj, igralec Mel Gibson, ki pa tega nikoli ni potrdil. V javnosti se je špekuliralo tudi, da bi igralki lahko otroka zaplodil zdaj že pokojni režiser Randy Stone, ki pa je očitno to skrbno varovano skrivnost sedaj odnesel tudi s seboj v grob.

Ugibanja, da je oče njunih otrok igralec Mel Gibson, kar ne poniknejo.
Ugibanja, da je oče njunih otrok igralec Mel Gibson, kar ne poniknejo.FOTO: Reuters


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478