Zadovoljna.si
Princ Harry

Trači

Po vročih fotografijah še video

Z.C.
12. 09. 2012 13.17
34

Avgusta so medije preplavile fotografije z vroče zabave v Las Vegasu, na katerih princ Harry gol objema neznano lepotico in izbruhnil je škandal. Dvor pa zdaj trepeta, da bi v javnost prišel tudi video s te zabave, ki naj bi ga, kot poročajo britanski mediji, posnel eden od udeležencev.

Na fotografijah, ki jih je posnel eden od udeležencev zabave v "mestu greha", nato pa jih velikodušno ponudil medijem, Harry povsem gol objema prav tako golo neznanko. Princ naj bi se postopoma slačil za kazen, ker je izgubljal pri biljardu. S prijatelji so v luksuzen apartma povabili tudi nekaj deklet, ki naj bi jih spoznali v hotelski igralnici, po fotografijah sodeč pa se je večer najverjetneje končal precej divje. Na zabavi naj bi nastal tudi videoposnetek. Tabloid "The Globe" poroča, da naj bi princ Charles in kraljevi dvor že začeli lov na sporni video, v katerem je glavna zvezda 27-letni princ in so za posnetke pripravljeni ponuditi celo 10 milijonov dolarjev. V apartmaju, kjer se je odvijala vroča zabava, naj bi snifali kokain.

Zabava je bila zelo divja

Eden od udeležencev zabave je za ameriški portal Radaronline povedal, da je bila zabava zelo divja: "V apartmaju so počeli nore stvari, vsi so pili, nekateri pa so vzeli tudi drogo. Nekateri fantje so snifali kokain." Vir, ki je želel ostati anonimen, je še dodal, da so nekateri na zabavo v Harryjev apartma prišli že pod vplivom mamil: "Nekateri so se 'zadeli' z norimi gobami, drugi s travo. Zato tudi nihče ni želel javno povedati, kaj se je dejansko dogajalo na zabavi. Nihče namreč ne želi biti vpleten v nezakonite zadeve." Vir je sicer dejal, da ne more reči, da bi videl Harryja, kako jemlje kokain ali pa katero drugo drogo, vendar pa na zabavi ni ostal do konca.

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478