Zadovoljna.si
Lori Loughlin in John Stamos nekoč

Trači

Neverjetno, prav nič se nista spremenila!

J.V.
06. 08. 2015 09.12
2

V humoristični seriji Polna hiša sta John Stamos in Lori Loughlin igrala strica Jessyja in teto Becky, pred kratkim pa oba izrazila obžalovanje, da njuno prijateljstvo ni preraslo v nekaj več tudi v resničnem življenju. Glede na to, da se serija vrača na male ekrane, sta morda igralca sedaj dobila še eno priložnost!

Lori Loughlin in John Stamos nekoč
Lori Loughlin in John Stamos nekočFOTO: Instagram
Zvezdnika John Stamos in Lori Loughlin, sta pred tridesetimi leti igrala zaljubljeni par v priljubljeni humoristični seriji 90. let,  Polna hiša, pred kratkim pa znova obudila priljubljeni par. Že nekaj časa namreč ni več skrivnost, da so se odločili humoristično serijo obuditi. Ker sta bila že takrat skupaj videti tako simpatično, so si mnogi želeli, da bi se romantično zapletla tudi v resničnem življenju. Da do tega ni prišlo pa kot kaže obžalujeta tudi sama.

John Stamos in Lori Laughlin - 1
John Stamos in Lori Laughlin - 1 FOTO: Instagram

Čas jima ni bil naklonjen

50-letni igralec je  v intervjuju priznal, da je morda prav Lori tista, ki mu je ušla. O tem je spregovorila tudi zvezdnica in dejala, da je bil napačen čas tisti razlog, ki jima je preprečil, da bi bila skupaj. "Med snemanjem serije sem bila poročena, kasneje pa sem se ločila," je dejala igralka in dodala: "Ko sem se jaz ločila je John spoznal Rebecco in se z njo poročil tako, da je bil najin čas res neusklajen." Lori se je nato je leta 1997 poročila z ustvarjalcem modne znamke, Mossimom Giannullijem, s katerim ima tudi dve hčerki, z Johnom pa sta še danes le dobra prijatelja. "Je zelo dober prijatelj. Rada ga imam in obožujem ga." John se je leta 1998 poročil z manekenko in igralko Rebecco Romijn, a sta se šest let kasneje ločila.

Glede na to, da so seriji pred kratkim znova začeli snemati, pa jima morda tokrat uspe. To bi vsekakor razveselilo njune številne oboževalce.

 

 

51 Flowers for our favorite fun girl. #HappyBirthdayBecky

A photo posted by John Stamos (@johnstamos) on

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404