Zadovoljna.si
Poglejte si najbolj grozno sliko na twitterju!

Trači

Poglejte si najbolj grozno fotografijo na Twitterju!

Z.S.
14. 06. 2012 16.03
8

Je ena izmed gostiteljic priljubljene oddaje Fashion Police, zato bi si lahko mislili, da je brezhibno urejena, kjer koli se pojavi. Tokrat pa je 27-letna zvezdnica presenetila in obenem tudi šokirala s fotografijo, ki so jo britanski mediji označili za eno ’najbolj groznih na Twitterju’. Bi jo prepoznali?

Od nje bi pričakovali popolnost, so o fotografiji, ki jo je Kelly Osbourne objavila na svojem Twitterju, zapisali britanski mediji. Vendar je hčerka rockerja Ozzyja Osbourna očitno razmišljala drugače. Pred nekaj urami je na svojem profilu objavila fotografijo, na kateri pozira v čipkastem kompletu, ki bi ga lahko zamenjali za pižamo, na njenem obrazu pa ni sledi ličil. S fotografijo naj bi svojim oboževalcem pokazala svojo najljubšo pižamo. Modna navdušenka, ki je v zadnjem letu prepoznavna predvsem kot ena izmed gostiteljic priljubljene oddaje o modi in stilu velikih zvezd – Fashion Police, se očitno v svoji koži počuti več kot odlično. Zvezdnica je pred dvema letoma izgubila zajetno število kilogramov in se osredotočila na modo. Danes oblačila in zunanji izgled v njenem življenju igrajo pomembno vlogo, zato je javnost še toliko bolj presenetilo, da se je fotografirala popolnoma brez ličil in dokaj neurejena. Kelly je pod fotografijo zapisala: "Pravkar sem odkrila svojo najljubšo pižamo! Ob 5. uri zjutraj moram biti urejena za Fashion police." Zvezdnica se je očitno zares odpravljala v posteljo, preden je ugasnila luč, pa je svoje oboževalce presenetila z dokaj neobičajno fotografijo same sebe.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399