Zadovoljna.si
Terrence Howard

Trači

Škandal v Hollywoodu: zvezdnik brutalno pretepel svojo ženo!

J.V.
19. 08. 2013 09.30
27

"Nisem kriv. Michelle je popolnoma nora,“ je v svoj zagovor dejal igralec Terrence Howard, ki se je z bivšo ženo znašel v hudem prepiru, ki se je hitro sprevrgel v fizično nasilje. Hollywood tako pretresa nova afera, ki sta jo tokrat povzročila nekdanja zakonca Howard, poročajo ameriški mediji. Do incidenta je prišlo pred nekaj dnevi, ko se je par odpravil na počitnice na Kostariko z namenom, da poskuša še zadnjič rešiti svoj zakon, stvari pa so se le še poslabšale in domov sta se oba vrnila z resnimi poškodbami.

Hollywoodski igralec Terrence Howard in njegova odtujena žena Michelle sta se znašla v središču pozornosti po škandalu, ki sta ga povzročila na Kostariki. Zaradi fizičnega napada na svojo sedaj že nekdanjo ženo, je ta proti igralcu zahtevala prepoved približevanja in jo tudi dobila. "Udaril me je, me vlekel za lase in me z glavo udaril v zid in ogledalo,“ trdi 37-letna Michelle in dodaja, da je do kaosa prišlo, ko mu je rekla, da njunega zakona ne moreta več rešiti. "Videla sem bes v njegovih očeh. Ko me je napadel, sem se branila s solzivcem, a ni pomagalo.“ Grozil naj bi ji celo s smrtjo in dvema velikima nožema in takrat naj bi jo zajela panika. Nasilje se je nadaljevalo, ko jo je spravil na tla in jo nekajkrat brcnil v glavo.

Zahtevala je prepoved približevanja

Zvezdnica je 44-letnega igralca prijavila policiji, nekaj dni kasneje pa je prišlo tudi do zasedanja na sodišču v Los Angelesu. Michelle je predložila foto dokaze, na katerih so se videle modrice na njenem obrazu. Sodnik je Howardu dodelil prepoved približevanja, kljub temu, da se je ta branil, češ, da je njegova žena bila tista, ki je popolnoma ponorela.

'Nisem kriv'

"Več tednov mi je pošiljala sporočila. Njen namen je, da mi uniči življenje in kariero,“ se je zagovarjal zvezdnik filma Iron man. V njih naj bi mu celo grozila, da bo ubila njega in njegovo družino. Sam trdi, da na njo ni položil niti prsta in da je bila Michelle tista, ki ga je prva napadla s solzivcem, udarila njegovo starejšo hčerko in napadla še enega družinskega člana. Terrence trdi, da si je zgodbo izmislila in da je v preteklosti že prestala ocenjevanje njenega psihičnega zdravja.

Do nasilja prišlo po nekaj mesecih zakona

Do prvih obtožb fizičnega nasilja je prišlo leta 2011, ko je Michelle razkrila, da je do prvih izpadov prišlo že nekaj mesecev po poroki leta 2010. Kljub temu, da sta ločitvene papirje vložila že maja in takrat tudi odšla vsak svojo pot, sta se odločila svojemu zakonu dati še eno možnost in skupaj odpotovala na počitnice. Kot poroča portal TMZ so na Kostariki hitro preskočile iskrice med njima, kmalu pa sta na dan prišla tudi njuna temperamenta in je počilo.

Za sabo ima tri propadle zakone

V njuni ločitveni spravi je igralcu uspelo obdržati večino njegovega premoženja, vključno z dvema hišama. Michelle je pripadlo 5800 dolarjev podpore v naslednjih treh letih, a je morala vrniti svoj avto. Terrence je bil sicer v preteklosti poročen že dvakrat in ima tri otroke, hčerki Aubrey in Heaven ter sina Hunterja.

 

Terrence Howard
Terrence Howard FOTO: Reuters

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404