Zadovoljna.si
Lisa Rinna - 1

Trači

Pokazala več, kot se spodobi za njena leta?

Z.S.
04. 06. 2012 14.32
6

48-letna igralka Lisa Rinna, ki se jo spominjamo predvsem po vlogi v nadaljevanki Days of Our Lives, na rdeči preprogi ni blestela zaradi svoje razpoznavnosti, temveč zaradi obleke. Preprosta črna oblekica je namreč razkrila, da je igralka pozabila na spodnje perilo, tanko blago pa je zaradi močne svetlobe postalo skoraj prosojno.

Lisa Rinna - 1
Lisa Rinna - 1 FOTO: Reuters

Razgaljena ...

Lisa Rinna, ki se je v vlogi Billie Reed pojavila v priljubljeni nadaljevanki Days of our Lives je v zadnjih letih znana predvsem po svoji obsedenosti s plastičnimi operacijami in botoksom. Igralka, ki se kljub svoji starosti lahko pohvali z zavidljivo postavo, ki jo vzdržuje z jogo, je tokrat razgalila svoje oprsje. Mala črna oblekica je na dnevni svetlobi izgledala popolnoma običajno, ko pa je Lisa stopila pod močno svetlobo luči in so se vanjo usmerile kamere in fotografski objektivi, je tenko blago razkrilo več, kot je bilo pričakovano. Igralka je na ogled postavila svoje prsi in dokazala, da se kljub svoji starosti lahko brez problema primerja s polovico mlajšimi zvezdnicami.

Od filma do knjige

Na prireditvi jo je spremljal nihče drug kot njej partner Harry Hamlin, s katerim sta si večno zvestobo obljubila leta 1997, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki - Delilah Belle in Amelia Grey. Tudi 60-letni Harry je znanec filmske industrije, pred kratkim pa je izdal knjigo Full Frontal Nudity, ki naj bi opisovala življenje in ljubezen v mestu, kjer se izpolnjujejo in rušijo sanje - Hollywoodu.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413