Zadovoljna.si
christina aguilera

Trači

Še en slavni celulit

Z.N.
17. 04. 2012 10.09
12

Christino Aguilera so paparaci opazili, ko je zapustila avtomobil in se odpravila v kavarno. Ko je stopila iz njega, si je sicer popravila črno oblekico, ki ji je med vožnjo zlezla nekoliko više, a so bili paparaci očitno dobro pripravljeni in so vedeli, kaj morajo loviti v objektiv, saj so, še preden si je uspela popraviti oblekico, že ovekovečili njen celulit.

christina aguilera
christina aguilera FOTO: Reuters

Ni skrivnost, da je Christina Aguilera v zadnjih letih pridobila kar nekaj kilogramov, a se zvezdnica s tem ne obremenjuje preveč. Čeprav so jo mediji zaradi tega precej kritizirali, sama ves čas vztraja, da se v svojem nekoliko bolj zaobljenem telesu dobro počuti. 

Christina se ne glede na to, ali je vitka ali bolj zaobljena, rada oblači v oprijeta oblačila in kratke obleke, obvezni del njene garderobe pa so tudi visoke pete. "Dokler se v svojem telesu dobro počutim, je to edina potrditev, ki jo potrebujem, da sem srečna," je dejala v enem izmed intervjujev. "Trenutno sem v življenju srečna. Imam partnerja, ki ljubi mene in moje telo, jaz se imam rada, moj sin je zdrav in srečen. In to je vse, kar mi kaj pomeni."

Paparaci so nedavno Christino pričakali v bližini kavarne, v katero je bila namenjena, nato pa so jo fotografirali, ko je stopila iz avtomobila, in to še preden si je uspela popraviti kratko črno obleko, ki ji je med vožnjo očitno zlezla nekoliko više. Fotografije razkrivajo kar nekaj celulita na zadnjem delu njenih stegen, kljub temu da se paparaci vztrajno trudijo, da bi jo ujeli čim bolj nepripravljeno, pa je videti, da je Christina zdaj izgubila nekaj kilogramov. "Christina je v črni obleki videti precej vitkejša, kot je bila pred nekaj časa," pišejo ameriški mediji. "Videti je, da bolj redno telovadi. Ima ožji pas, noge in zadnjica pa so bolj čvrste."


 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368