Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Popolnoma se ji je zmešalo: postala je prava odvisnica od seksa!

Z.S.
02. 08. 2013 13.05
17

Najnovejše informacije, ki so prišle v medije in se navezujejo na življenje razvpite pevke Lady Gaga, so šokirale mnoge. Bližji sodelavci slavne pevke razkrivajo, da se 27-letnica zadnje čase vede povsem nerazumno in da so resno zaskrbljeni zanjo. "Najhuje je, da živi v svojem svetu in ne razlikuje več stvarnosti od fikcije," so zaupali medijem.

Spremenjena Lady Gaga
Spremenjena Lady Gaga FOTO:
Da je razvpita pevka Lady Gaga nekaj posebnega, ve cel svet. "Izgubila je razum," trdi eden od zaskrbljenih članov njene ekipe in dodaja: "Njen alter-ego jo je povsem prevzel. Zdaj je samo še Gaga in noben več je ne sme poklicati po pravem imenu." Uspešna pevka, njeno pravo ime je Stefani Germanotta, je po hudi poškodbi kolka, zaradi katere je pristala celo na invalidskem vozičku, dolgo časa okrevala. V tem času tudi ni nastopala, zato so prijatelji upali, da bo končno dojela, da obstaja življenje tudi zunaj glasbenega sveta. A očitno so upali zaman. Gaga je še toliko bolj sanjarila o svojih uspehih in pripravljala načrt za veliko vrnitev.

Zvezdnice, ki so na odru nastavile mednožja - 1
Zvezdnice, ki so na odru nastavile mednožja - 1 FOTO: Profimedia

Izgubila je razsodnost

"Tako nora je že, da ne razlikuje kaj je res in kaj ni. Živi v svojem izmišljenem svetu, ki ga je sama ustvarila," še trdijo njeni prijatelji. Zanimivo je to, da je slavna pevka v mladosti trpela zaradi občutka manjvrednosti. Imela je zelo slabo samopodobo, danes pa se ima za boginjo. "Obenem pa je postala še prava odvisnica od seksa."

Odgovor NE zanjo ne obstaja!

Gaga naj bi bila tako zelo prepričana sama vase, da besedica 'ne' zanjo ne obstaja. Tega, da bi jo kakšen moški zavrnil, ne prenese. "Če si ga ona zaželi, bo naredila vse zato, da ga tudi dobi. Z njim se bo nato ljubila na najbolj nenavadnih mestih, ki morajo biti javna. To jo še dodatno vzburja," razkrivajo anonimni viri, ki obenem priznavajo še, da je slavno pevko v postelji težko zadovoljiti. "Obnaša se, kot da je na odru. Ona ima navado, da vodi celotno 'igro'."

To pa še ni vse …

Še preden je postala slavna, pa je imela kontroverzna pevka veliko težavo tudi z odvisnostjo od drog. "Veliko je pila in jemala kokain. Bila je v totalnem razsulu. Nikoli ne bi rekel, da bo postala svetovno znana zvezdam," pa je pred časom razkril njen nekdanji sodelavec.
 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478