Zadovoljna.si
Monique Allen

Trači

Najprej moški, potem ženska, danes živa spaka!

J.V.
05. 06. 2014 12.42
34

Monique Allen se je rodila kot ženska ujeta v moško telo, zato je več let skušala to spremeniti. Da bi bila čim bolj podobna ženski, je prestala kar dvesto plastičnih operacij. Zaradi vseh posegov na je koncu pristala celo na invalidskem vozičku. Danes je pri svojih 58-letih videti kot živa spaka.

Postala je odvisna od lepotnih operacij.
Postala je odvisna od lepotnih operacij.FOTO: Profimedia
Transseksualka Monique Allen se je rodila kot moški, počutila pa se je kot ženska, zato se je pri rosnih 22-letih odločila, da bo spremenila spol. Danes je zaradi vseh lepotnih posegov, ki jih je 58-letnica v tem času prestala, videti kot živa spaka. Kot poročajo tuji mediji, je Monique postala dobesedno popolnoma odvisna od injekcij silikona. Tega so ji v telo vbrizgali za kar 12 litrov, zaradi česar je danes praktično obsojena na invalidski voziček.

Monique Allen - 4
Monique Allen - 4 FOTO: Profimedia

Pristala je na vozičku

»Z vsemi lepotnimi operacijami sem pristala na dnu in uničila svojo naravno lepoto,« je svoje obžalovanje izrazila Monique, ki je imela do sedaj kar 23-krat operiran nos ter 9-krat povečano oprsje. Danes je upokojena in mlade ženske svari pred nevarnostjo, ki jo prinaša vbrizgavanje silikona. »Danes komaj hodim in sem invalidna oseba. Ignorirala sem tveganja in sedaj moram živeti s posledicami.«

Odmirati ji je začela koža

Ena od teh je, da ima težave s cirkulacijo krvi, ker je silikon zašel v različne dele njenega telesa. »Na nogah mi je odmrlo nekaj kože, kar moram sedaj prekrivati z ličili.« In kljub vsem grozovitim posledicam si Monique želi še ene operacije nosu.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493