Zadovoljna.si
Justin Timberlake in Jessica Biel

Trači

Konec ljubezni: Postavila mu je ultimat!

J.V.
29. 07. 2014 07.55
14

Letošnje leto nam je postreglo že s kar nekaj zvezdniškimi ločitvami in kot kaže, sta na dobri poti k tej tudi Jessica Biel in Justin Timberlake. Ameriški mediji poročajo, da igralka ni najbolj srečna žena na svetu. Poleg tega, da je naveličana, da je v središču pozornosti ves čas njen mož, si menda močno želi tudi otroka. Zaradi tega naj bi Justina znova postavila pred ultimat.

Jessica Biel in Justin Timberlake - 1
Jessica Biel in Justin Timberlake - 1 FOTO: X17 Agency

32-letna Jessica Biel se je znašla v precepu. Čeprav svojega moža ljubi, si želi ustvariti družino, o čemer pa Justin menda še ne razmišlja. To je v njunem zakonu povzročilo kar nekaj težav in igralka se je odločila, da svojega moža znova postavi pred odločitev: ona in otrok ali ločitev. To pa ni edina stvar, ki jo moti.

Justin Timberlake in Jessica Biel
Justin Timberlake in Jessica BielFOTO: Profimedia

Po poročanju ameriških medijev se je Jessica naveličala živeti v moževi senci. Ko se je par pred nekaj leti poročil v Italiji, naj bi tudi njuna poroka postala Justin Timberlake šov in Jessica je prepričana, da je sedaj čas, da v središče pozornosti stopi ona. Za težave v zakonu naj bi bile krive tudi njegove afere.

»Jessica mu je dala ultimat, da če se ne bo spremenil, ga bo zapustila za vedno,« je za National Enquirer povedal vir in dodal: »Zaradi tega se je Justin zamislil in ne glede, koliko ga je strah postati oče, bo naredil vse, da obdrži Jessico. Ve, da misli smrtno resno in da nima izbire.«

Spomnimo, zvezdnica je slavnega pevca pred ultimat postavila že pred nekaj leti, ko se je par za kratek čas razšel. Takrat je moral izbirati med poroko ali razhodom in po nekaj mesecih ločenega življenja je Justin spoznal, da brez nje ne more živeti in jo je zasnubil.
 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493