Zadovoljna.si
David Gandy - 1

Novice

Postavni maneken se je poslovil

J.V.
06. 08. 2015 07.56
1

Razgaljenih dni enega izmed najbolj slavnh manekenov, je konec. David Gandy, ki je v modni industriji nanizal števuilne uspehe in za katerim vzdihuje marsikatera pripadnica nežnejšega spola, se je odločil, da ima dovolj. Novica pa je zagotovo zlomila marsikatero srce!

Davida Gandija je svet spoznal kot manekenka in model moškega spodnjega perila. V seksi pozah je krasil marsikatero naslovnico in jumbo plakat, pred kratkim pa se odločil, da zapusti modno sceno. No, vsaj kot model.

David namreč že nekaj časa dela kot modni oblikovalec kolekcije spodnjega perila, ki jo je še do nedavnega predstavljal tudi kot zaščitni obraz. Teh časov pa je sedaj konec. David je dejal, da bo priložnost dal mlajšim in novim obrazom, ki bodo reklamirali njegovo spodnje perilo.

Nekaj besed pa je namenil tudi njegovi moškosti, ki je bila v preteklosti večkrat tema vročih ženskih debat. »Nisem pristaš photoshopa in vem, da se ta danes uporablja prepogosto. Vedno pravim, da je treba ohraniti realnost, moški mora biti moški,« je dejal Gandy.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413