Zadovoljna.si
Bo lahko dosegla slavo?

Trači

Kim in Coco sta dobili konkurenco!

Z. T.
14. 11. 2012 09.09
14

Če o lepotnih standardih sodimo po trenutno najbolj popularnih zadnjicah, lahko zagotovo trdimo, da velja za lepo precej okrogla in obilna zadnja plat. Dvema najbolj slavnima zadnjicama zadnjih let se pridružuje nova, ki jima utegne biti huda konkurenca. Poglejte.

Kathy Ferreiro izziva Coco.
Kathy Ferreiro izziva Coco.FOTO: Facebook
Kubanska manekenka Kathy Ferreiro je še precej neznano ime v svetu slavnih, a kaj kmalu se utegne postaviti ob bok ali pa celo prehiteti dve zelo znani starleti, Kim Kardashian in Coco, ki sta zasloveli tudi ali pa predvsem zaradi svoje zadnje plati. Kathy je namreč uporabila enak način kot Coco, ki se promovira preko družbenih omrežij. Kubanka je uporabila dobro preverjeno formulo in tudi sama preko družbenih omrežij za zdaj precej uspešno promovirala svojo zadnjico. Pozorni opazovalci niso spregledali, da je Kathy očitno dobro naštudirala poze svoje veliko bolj znane predhodnice in jih uspešno kopirala za svoje fotografije. Je pa Kubanka v nečem presegla 33-letno Coco; njeno stran na Twitterju so nedavno ugasnili zaradi preveč provokativnih fotografij.
Bo lahko dosegla slavo?
Bo lahko dosegla slavo?FOTO: Facebook

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413