Zadovoljna.si
William Levy

Trači

Pravijo, da je najlepši na svetu!

J.V.
17. 07. 2015 07.55
5

Revija People ga je razglasila za najlepšega mehiškega zvezdnika, kar ni prav nič čudnega glede na to, da kubanski žrebec že nekaj časa sodi v sam vrh najlepših Zemljanov, za njih pa vzdihuje milijone žensk po celem svetu. Večina se ga spomni po vlogi v mehiški telenoveli Vihar, pred nekaj leti pa se je pojavil tudi v videospotu Jennifer Lopez.

Kubanski lepotec William Levy, ki ga večkrat primerjajo z za večino najlepšim moškim na svetu Bradom Pittom, se je znašel na samem vrhu lestvice najlepših latino zvezdnikov, ki jo je objavila mehiška izdaja revije People. Potem ko je bil osem let zvest eni ženski, ki mu je rodila tudi dva otroka, se je menda njuna romanca pred kratkim končala.

Svojo kariero je začel kot maneken, a je že od nekdaj želel postati uspešen igralec. Njegov igralski talent je odkrila Carla Estrada, ena najbolj uveljavljenih producentk mehiških telenovel in mu dala priložnost, da pokaže, kaj zna. Sledile so vloge v 'žajfnicah' Strast, Angeli brez kril in Čarovnija ljubezni, ki smo jih lahko spremljali tudi pri nas. Usojene so mu vloge zapeljivcev, ne le v telenovelah, temveč tudi v glasbenih videospotih. Zadnja ga je v svojem videu za pesem I'm Into you uporabila Jennifer Lopez.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471