Zadovoljna.si
Elton John

Trači

Slavna, obilna in tako bela

Z. T.
16. 08. 2012 11.48
8

Zvezdnik, katerega premoženje ocenjujejo na okoli 300 milijonov evrov, si je na križarjenju na francoski obali privoščil precej razigrano zabavo. Nenadoma je potegnil dol svoje hlače in pred presenečenimi opazovalci pokazal golo zadnjico. Vas zanima, kdo je premožni predrznež?

Elton si je privoščil svojevrstno zabavo.
Elton si je privoščil svojevrstno zabavo.FOTO: fameflynet.com
Ta gospod ni nihče drug kot Elton John, ki si je skupaj s partnerjem Davidom Furnishem privoščil sproščen dan na jahti angleškega igralca Michaela Caina, ki je bila zasidrana na francoski obali. Kaže, da se je druščina 65-letnega glasbenika zelo zabavala, saj so bili zelo razigrani, celo do te mere, da je Elton v nekem trenutku preprosto povlekel svoje hlače dol in svetu pokazal zadnjico. In s tem še bolj navdušil svojo družbo.

Dopust je sicer pevec preživljal v mirnem družinskem in prijateljskem krogu v Saint Tropezu. Eltonu, Davidu in njunemu sinčku Zacharyju se je pridružil še en zvezdniški istospolni par, igralec Neil Patrick Harris in David Burtka ter njuni dvojčici Gideon in Harper.

S partnerjem Davidom sta tokrat bila brez malega Zacharyja.
S partnerjem Davidom sta tokrat bila brez malega Zacharyja.FOTO: fameflynet.com

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375