Zadovoljna.si
Svoje privržence je razveselila s fotografijo iz družinskih počitnic na Mljetu.

Trači

Bratuškova delila zasebno fotografijo s slovensko javnostjo!

J.V./U.S.
19. 08. 2013 08.22
147

Predsednica slovenske vlade Alenka Bratušek se je odločila, da svojega zasebnega življenja ne bo izpostavljala v javnosti in medijih, zato so bili mnogi presenečeni, ko je s svojimi prijatelji na družabnem omrežju Facebook delila sproščeno fotografijo, ki jo je posnela na Bledu, kasneje pa še družinsko s počitnic na Mljetu.

Z modno rumeno obleko tokrat ni brcnila mimo, so mnenja modni kritiki.
Z modno rumeno obleko tokrat ni brcnila mimo, so mnenja modni kritiki.FOTO: Facebook
Alenka Bratušek je bila v prvih mesecih, po tem ko je zasedla položaj predsednice vlade, v središču pozornosti. Mediji so pod drobnogled vzeli njeno zasebno življenje in se razpisali o njeni družini, veliko zanimanja pa je sprožil tudi njen modni okus. Na tega so se 'spravili' tudi hrvaški modni kritiki, ki so ocenili, da njene petke z živalskim potiskom, niso najbolj primerna izbira za osebo na njenem položaju, prekratka pa naj bi bila tudi njena krila.

Navdušila z izbiro poletne obleke

Pred časom se je Bratuškova zadrževala na Bledu, saj se dobro zaveda, kako pomemben je turizem za razvoj naše države. Ko je bil uradni del obiska mimo, je nekaj časa posvetila tudi uživanju. V rumeni poletni obleki je pozirala fotografom, foto utrinek pa kasneje objavila tudi na svojem družabnem omrežju Facebook.

Zaradi njenih ženstvenih oprav so Alenko Bratušek v preteklosti nekateri primerjali s hollywoodsko zvezdnico Kim Basinger. Dami naj bi si namreč delili podobne obrazne poteze, tako kot Kim, pa je tudi naša premiera še vedno zelo vitalna in mladostna ženska.

Vzpostavila osebni stik

Očitno se je Bratuškova odločila, da bo z oboževalci prek spleta vzpostavila precej oseben odnos. Za začetek se jim je zahvalila za vso podporo z družinsko fotografijo, ki jo je posnela med krajšim dopustom na Mljetu. Na njej pozira skupaj z možem in otrokoma, njeni privrženci pa so bili nad njeno potezo naravnost navdušeni, saj so fotografijo pohvalili že z več kot 1.500 všečki.

Svoje privržence je razveselila s fotografijo iz družinskih počitnic na Mljetu.
Svoje privržence je razveselila s fotografijo iz družinskih počitnic na Mljetu.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (147)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478