Zadovoljna.si
Sharon Stone

Trači

Prekrižala jih je kot Sharon Stone in pokazala ...

J.V.
18. 07. 2014 13.39
10

Vsi se še dobro spomnimo znamenitega filmskega prizora Sharon Stone v ertičnem trilerju Prvinski nagon, ki ga je pred kratkim ponovno obudila Alex Gerard. Starleta je dopustovala na vroči Ibizi, paparaci pa so jo ujeli ravno med njenim cigaretnim odmorom, ko je v beli obleki prekrižala noge in skoraj pokazala kaj se skriva pod njo.

Alex se lahko pohvali z izklesanim telesom.
Alex se lahko pohvali z izklesanim telesom.FOTO: Profimedia

31-letno Alex Gerrard je bilo nemogoče spregledati na letališču na Ibizi, kjer si je zvezdnica med čakanjem na letalo privoščila cigaret. Starleta je nosila belo obleko, ki je močno spominjala na tisto, ki jo je 56-letna Sharon Stone pred leti nosila v filmu Prvinski nagon.

Zaradi tega je prizor še toliko bolj spominjal na razvpito filmsko sceno, ko Sharon med policijskim zasliševanjem prekriža noge in vsem pokaže svoje mednožje. Upamo le, da je z razliko od nje, Alex v tistem trenutku nosila spodnje hlačke.

Angleška lepotica je dokazala, da se je držala svoje nedavne zaobljube, da bo vsak dan obiskovala telovadnico. V bikiniju je bila namreč videti fenomenalno. Alex je sicer že v preteklosti večkrat na glas priznala, da je za lepo postavo enostavno treba garati. "Nič ne pride samo od sebe. Potrebno se je odrekati, kar ni vedno lahko."

Žena znanega liverpoolskega igralca Stevena Gerrarda vsekakor ve kako pritegniti pozornost, in čeprav je njenih počitnic že konec, jo bomo zagotovo spet kmalu lahko občudovali na eni od plaž.

Alex Gerrard - 1
Alex Gerrard - 1FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493