Zadovoljna.si
Mila Kunis in Ashton Kutcher - 3

Trači

Pravljice je konec: ostala je sama in noseča?!

J.V.
18. 07. 2014 07.53
52

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta zadnje leto živela v pravljici, ki pa se je sedaj očitno končala. Ameriški mediji poročajo, da naj bi bil slavni par, ki pričakuje otroka, tik pred razpadom. Tako se najnovejša naslovnica tabloida Star glasi: »Mila in Ashton, prepir, ki je ustavil poroko. Noseča Mila sama in v solzah.« Je to res konec najlepše ljubezenske zgodbe v Hollywoodu?

Mila Kunis in Ashton Kutcher - 3
Mila Kunis in Ashton Kutcher - 3FOTO: JLP

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta se znašla na novi naslovnici medija Star, ki poroča, da je hollywoodski par tik pred tem, da se razide. Potem ko sta pred nekaj meseci razglasila veselo novico, da bosta postala starša deklice in da se imata namen sprehoditi do oltarja, je sedaj njune pravljice kot kaže konec.

Mila Kunis in Ashton Kutcher
Mila Kunis in Ashton Kutcher FOTO:

In kaj se je zgodilo? Povod za njun prepir naj bi bilo svetovno prvenstvo v nogometu, Ashton je namreč menda velik nogometni fanatik, ki ni imel namena pustiti, da bi njegova zaročenka prišla med nogometno tekmo in Brazilijo. Tabloid trdi, da je bila Mila besna, ko je spoznala, da jo ima Ashton namen pustiti samo doma in odpotovati v Brazlijo.

»Rekla mu je, da bo bolje, da proda svoje vstopnice za svetovno prvenstvo, ker ni nobene možnosti, da bi mu pustila iti. On ni mogel verjeti, da bi mu hotela prepovedati iti na dogodek, ki se zgodi le vsake štiri leta. In tako je Ashton Mili rekel, da je naveličan njenega nadzorovanja,« poroča Star, ki pa se v preteklosti ni izkazal kot najbolj kredibilen medij.
 

KOMENTARJI (52)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493