Zadovoljna.si
Pri 12-ih ni bilo videti, kot da se bo razvila v eno najlepših žensk na svetu.

Trači

Prepoznate zvezdnico, ki danes velja za eno najlepših na svetu?

Z.M.
07. 07. 2012 10.14
14

Hollywoodska igralka se je na Facebooku spomnila svojih nerodnih najstniških let, ko je nosila aparat za zobe in bila tarča posmeha svojih vrstnikov. Danes velja za eno najlepših žensk na svetu, a pravi, da se je kot otrok večkrat počutila kot grda račka. Uganete, o kateri zvezdnici govorimo?

Pri 12-ih ni bilo videti, kot da se bo razvila v eno najlepših žensk na svetu.
Pri 12-ih ni bilo videti, kot da se bo razvila v eno najlepših žensk na svetu.FOTO: Facebook

Megan Fox je z oboževalci na Facebooku delila svoje fotografije iz najstniških let, ko še ni kazalo, da bo nekoč veljala za eno najlepših žensk na svetu. Fotografije, na katerih nosi aparat za zobe, ima košate obrvi in aknasto kožo, je objavila, da bi pokazala, da se vsi včasih počutimo kot grdi rački, kar ne pomeni, da se nekoč ne bomo razvili v labode. "Pri 12-ih nisem bila lepotica, a sem se rada ličila in pozirala pred fotoaparatom," je pod fotografije zapisala Megan in dodala, da si je obrvi česala s ščetko za zobe.

Postala bo mama

Igralka je nedavno na dopustu, ki ga je z možem Brianom Austinom Greenom preživela na Havajih, razkrila svoj nosečniški trebušček in priznala, da bo prvič mama. Par je poročen dve leti, kar nekaj časa pa sta skrivala, da bosta še letos postala starša. Čeprav Foxova danes velja za eno najbolj privlačnih žensk na svetu, je želela svojim najstniškim oboževalkam pokazati, da naj se med odraščanjem ne obremenjujejo s svojim videzom, saj mozoljčki sčasoma izginejo in tudi aparat za zobe ni najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi kot najstniku.

Danes za njo vzdihujejo po vsem svetu.
Danes za njo vzdihujejo po vsem svetu. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368