Zadovoljna.si
danijel popović

Trači

Pretresljiva izpoved Popovićeve bivše žene

J.V.
24. 07. 2015 10.46
47

Bivša soproga pevca Danijela Popovića je napisala knjigo in v njej med drugim razkrila tudi, kdo vse jo je v preteklosti zlorabil in kaj vse je morala pretrpeti. Med njimi naj bi bil tudi pevec Danijel Popović, njen nekdanji soprog, ki se ga večina spomni po skladbi Juli, s katero je leta 1983 nastopil na Evroviziji.

danijel popović
danijel popovićFOTO:

Sandra Petrž je s svojo knjigo dvignila kar nekaj prahu. Pravi, da se je odločila spregovoriti, ker si želi s svojo zgodbo opogumiti tudi druge ženske, ki so žrtev zlorabe. Kot pravi 44-letnica, je Danijel Popović eden v vrsti tistih, ki so jo tekom življenja zlorabili. »Odločila sem, da vse zlijem na papir in pomagam ženskam v podobni situaciji. Ja, na koncu tunela je svetloba, a dokler mučna situacija traja, je ne vidite,« je za Jutranji List povedana Sandra.

Daniel Popović-6
Daniel Popović-6 FOTO: Tina Ramujkič

Pravi, da ima Popović rad samo sebe, čeprav je sprva 'padla' na njegovo patološko ljubosumnost, ker jo je zamenjala za pozornost, po kateri je hrepenela. On je bil 'control freak', ki jo je ves čas nadzoroval tako, da je pregledoval njene torbice, v stanovanju pa me je med pospravljanem celo našla prisluškovalno napravo. Žalil jo je, ves čas lagal, nad njo pa se začel znašati tudi fizično.

»Čeprav je bil 16 let starejši in sem vedela, da ima za sabo že zakon in otroke, sem se zaljubila. To je bilo leta 1991, ko je bil še zvezda. Spoznala sva se po naključju, povedal mi je, da je nesrečen in da sem jaz to, kar išče že vse življenje,« se danes Sandra spominja trenutka, ko se je vanj zaljubila. Skupaj sta bila 14 let, od tega pet let v zakonu, ki ga je večkrat poskušala končati. »Ko sem zanosila, me je prislil splaviti, a tretjič ga nisem več hotela poslušati. Čeprav se je vedno jezil name. Najbolj grob je postal, ko sem prevzela njegov priimer, saj me je tako 'označil' kot svojo. Hvala bogu, da sem leta 1999 rodila Dominika, ki mi je odprl oči.« Sandra pravi, da sta stike prekinila pred šestimi leti, ko je spoznala sedanjega moža Branka.
 

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413