Zadovoljna.si
Tori Spelling

Trači

Preveč drzno za nosečnico?

Z.C.
31. 05. 2012 14.33
32

Tori Spelling pričakuje četrtega otroka in rada pokaže svoje nosečniške obline, tudi v seksi kopalkah. 39-letna igralka je dan, ko se ZDA spominjajo padlih vojakov, z družino preživela v Malibuju in se ob tej priložnosti fotografom pokazala v seksi črnih kopalkah. Ko so ameriški mediji objavili fotografije, se je vsul plaz komentarjev. In če so na eni strani nekateri pohvalili igralkino postavo, so se našli tudi taki, ki so mnenja, da bi si v 'posvečenem stanju' lahko omislila nekoliko manj vulgarne kopalke. Kot pravi ljudska modrost, vsake oči imajo svojega malarja ...

Tori Spelling
Tori Spelling FOTO: Reuters

Tori Spelling je v veselem pričakovanju, kar tudi rada pokaže. Nekateri menijo, da ima hčerka pokojnega kralja TV-serij Aarona Spellinga zgolj eno življenjsko vlogo, in to je biti mama, kar 39-letna Američanka očitno jemlje dobesedno. Z možem Deanom McDermottom imata že tri otroke: petletnega Liama, tri leta in pol staro hčerkico Stello in sedemmesečno Hattie. Zdaj pa je na poti četrti.

Kot Romeo in Julija

Tori in Dean, ki sta se poročila 7. maja 2006, sta imela v preteklosti kar nekaj težav v zakonu, saj se nista strinjala glede vzgoje otrok. A sta vse nesporazume zgladila, znova najdeno družinsko srečo pa okronala z vnovičnimi poročnimi zaobljubami. Večno zvestobo sta si ponovno obljubila z verzi Williama Shakespeara iz Romea in Julije: “For my bounty is as boundless as the sea and my love as deep. The more I give to thee, the more I have, for both are infinite.” In Tori si je romantično izpoved dala vtetovirati na telo. Za vsak primer, da ne pozabi, bi rekli zlobneži.

 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413