Zadovoljna.si
Mini krilo, ki ga je nosila na zabavi, je bil zelo blizu vročim hlačkam, v katerih je zaslovela.

Trači

Pri 45 letih je še vedno hudo seksi!

J.V.
21. 06. 2013 14.10
15

Avstralska pevka Kylie Minogue je pred nekaj leti v enem izmed svojih glasbenih videospotov burila domišljijo v ultra kratkih vročih hlačkah, kar ji v kratkih oblekah uspeva še danes. 45-letna zvezdnica se je udeležila 10. obletnice priljubljenega nočnega klub 40/40 v New Yorku, ki je sicer v lasti raperja Jay Z-ja in vsem dokazala, da ji leta ne pridejo do živega. V srebrnem mini krilu, ki mu je komaj uspevalo prekriti njeno zadnjico, je Kylie pokazala greha vredne noge!

Mini krilo, ki ga je nosila na zabavi, je bil zelo blizu vročim hlačkam, v katerih je zaslovela.
Mini krilo, ki ga je nosila na zabavi, je bil zelo blizu vročim hlačkam, v katerih je zaslovela.FOTO:
Vsi se še zelo dobro spomnimo legendarnih zlatih kratkih hlačk, ki jih je Kylie Minogue nosila v spotu za njeno uspešnico Spinning around. Ta danes velja za enega izmed najbolj ikonskih videospotov avstralske pevke in čeprav je od tega minilo že 13 let, je ob pogledu na njeno telo to kar težko verjeti.

Pevka se v zadnjem desetletju ni prav nič postarala, njeno postavo pa bi še danes lahko primerjali s telesom 20-letnice. Kylie se te dni nahaja v Velikem Jabolku, kjer se je pred nekaj dnevi udeležila rojstnodnevne zabave nočnega kluba, na kateri sta jo gostila glasbena diva Beyonce in njen mož Jay-Z. V belem topu in srebrnem mini krilu ji je uspelo pritegniti vso pozornost fotografov, naslednji dan pa je seksi opravo zamenjala za črno čipkasto obleko, ki jo lahko nosi le ženska z veliko samozavesti in popolno postavo.

Zapustila bo glasbene vode in se posvetila igranju

Obiska New Yorka pa Kylie ni izkoristila le za zabavo, ampak tudi promocijo njene knjige Kylie Fashion, ki govori izključno o modi. Da je res prava modna navdušenka, je dokazala s paradiranjem po mestnih ulicah v različnih modnih opravah, z vsako od njih pa je poudarila svoje največje atribute. 152 centimetrov visoka pevka, ki je v preteklosti že večkrat potrdila pregovor, da se strup skriva v majhnih stekleničkah, je januarja letos najavila, da se po dolgi in uspešni glasbeni karieri poslavlja in se znova vrača k njeni prvi ljubezni, igralstvu. Česar pa očitno nima namena narediti čez noč, saj je pred nekaj dnevi luč dneva ugledal njen novi spot za pesem Skirt, ki se tako kot njeni predhodni videospoti vrti okoli njenih zapeljivih plesnih gibov in golote.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493