Zadovoljna.si
Barbara D'Urso

Trači

Priljubljena TV-voditeljica je pozabila na spodobnost

Z. T.
22. 08. 2012 15.21
39

Na dopustu se večina sprosti in pozabi na vsakdanje tegobe, a kaj, ko so zvezdniški dopusti čisto nekaj drugega kot dopusti navadnih smrtnikov. A priljubljeni TV-voditeljici očitno ni bilo mar, da jo na zasluženem oddihu spremljajo tudi fotografi in je sproščeno poležavala, kot bi bila sama. Poglejte, ki si je privoščila.

Barbara D'Urso
Barbara D'Urso FOTO: Facebook
Barbara D'Urso je nadvse priljubljena televizijska voditeljica pri naših zahodnih sosedih in vajena je, da ji paparaci ves čas sledijo, saj jih njeno zasebno življenje zelo zanima. Postavna 55-letnica je namreč samska in tako se vsi sprašujejo, kdo bo njena nova ljubezen. Tako so ji fotografi sledili tudi na otok Capri, kjer pa ni bilo sledu o kakšnem novem 'prijatelju'. So pa ujeli Barbaro, ki je lenobno poležavala na soncu in si medtem privoščila že prav nespodobne poze za gospo.

Gospa voditeljica

Barbara, katere pravo ime je Maria Carmela, je začela svojo pot v medijskem svetu sredi sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Kot televizijska voditeljica je delala tako na zasebni kot državni televiziji, kot eni najbolj vidnih voditeljic popoldanske razvedrilne oddaje ji pravijo kar Gospa popoldneva. Preizkusila se je tudi kot igralka, a njena prva ljubezen je televizija 'v živo'. Tako je med drugim vodila tudi resničnostna šova Big Brother in Kmetijo.


 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375