Zadovoljna.si
Princ Albert in princesa Charlene

Trači

Charlene ujeli med varanjem princa Alberta?!

J.V.
18. 07. 2013 11.47
4

Monaška princesa Charlene te dni uživa na vroči Sardiniji, kjer so južnoafriško lepotico ujeli na razkošni jahti v družbi neznanega moškega. Nekdanja olimpijska plavalka je v enodelnih kopalkah pokazala svojo športno postavo, kasneje pa se na krovu razkošnega plovila v črni maksi obleki pridružila prijateljem. Fotografije, ki dokazujejo, da sta si s starejšim moškim, ki ji je delal družbo zelo blizu, so sprožile ugibanja o tem ali je princesa morda nezvesta svojemu možu princu Albertu.

Princ Albert in princesa Charlene
Princ Albert in princesa CharleneFOTO: Reuters
Princesa Charlene je pred nekaj dnevi v intervjuju prvič javno spregovorila o namigovanjih, da naj bi dan pred poroko s princem Albertom poskušala pobegniti, sedaj pa se odločila pobegniti pred vso poročno dramo. Tako te dni uživa na razkošni jahti, s katero pluje po obali Sardinije, družbo pa ji delajo prijatelji. Na krovu jahte ni bilo opaziti njenega moža, je pa nekdanji plavalki zato delal družbo starejši moški, s katerim sta si očitno zelo naklonjena. Med njunim pogovorom sta bila oba zelo zatopljena in se nista prav nič ozirala na okolico, paparacem pa je uspelo ujeto celo nekaj bežnih dotikov.

Še vedno ima postavo plavalke

Pobegla nevesta, kot so jo poimenovali mediji, je bila v nekem trenutku opažena s telefonom v eni roki in kozarcem pijače v drugi, kasneje pa se v dolgi črni obleki pridružila prijateljem. Glede na to, da je bila nekoč profesionalna plavalka, ni prav nič presenetljivo, da je v kopalkah njena postava še vedno izklesana, s svojimi plavalnimi sposobnostmi pa je navdušila tudi neznanega moškega.

Govorice o nezvestobi niso nič novega

Govorice o nezvestobi monaške princese Charlene se tokrat niso pojavile prvič. Še nedolgo nazaj se je pisalo, da se je srce 35-letnice ogrelo za 36-letnega igralca ragbija Byrona Kelleherja, ki danes igra v klubu Paris Rugby Clubche, nekoč pa je bil član novozelandske reprezentance. Govorice sta spodbudila sama, saj so ju večkrat ujeli skupaj, seveda vedno na uradnih dogodkih. Čeprav so bili mnogi prepričani, da se med njima plete več kot prijateljstvo, sta se po pojavu govoric prenehala skupaj pojavljati v javnosti.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413