Zadovoljna.si
Selena Gomez

Trači

Tragičen propad še ene najstniške zvezdnice!

J.V.
01. 08. 2014 10.32
40

Hollywoodska ljubljenka Selena Gomez je bila v zadnjih tednih v središču pozornosti iz samih napačnih razlogov. Samo nekaj dni potem ko sta se njen bivši fant Justin Bieber in Orlando Bloom, s katerim je menda preživela eno vročo noč, zapletla v pretep, so se pojavile govorice, da je Selena spet na dobri poti na odvajanje.

S Caro sta uživali v St. Tropezu.
S Caro sta uživali v St. Tropezu.FOTO: Profimedia

Pevka in igralka Selena Gomez je še pred kratkim uživala v vročem St.Tropezu, kamor se je odpravila na počitnice z njeno dobro prijateljico Caro Delevingne in njenim domnevnim novim izbrancem. Družba je uživala na razkošni jahti in zvezdnica je za nekaj dni lahko pozabila na vso negativno pozornost, ki je je bila zadnje tedne deležna s strani medijev.

Tega pa je sedaj konec, saj se mora Selena znova soočiti z govoricami, da je le vprašanje časa kdaj bo spet pristala na odvajanju. Če je verjeti poročanju ameriških medijev je mlada zvezdnica znova zašla na kriva pota predvsem po zaslugi Justina Bieberja, h kateremu se vedno znova vrača. Selena naj bi cele noči žurala, popivala in zašla v slabo družbo. Paparaci naj bi jo večkrat ujeli opito in zadrogirano. V skrbeh so tudi njeni prijatelji in starši, ki jo prosijo naj se vrne na rehabilitacijo.

InTouch razkriva, da naj bi vir blizu zvezdnice razkril, da je Selena skoraj predozirala, kar naj bi jo tudi predramilo. Šele takrat se je namreč zavedla, da je njen način življenja zelo nevaren in upamo, da se bo sedaj končno spravila v red.


 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493