Zadovoljna.si
Jurij Zrnec

Trači

Prvič po govoricah o ločitvi Zrnec ujet v javnosti!

J.V.
26. 08. 2013 13.50
34

Jurij Zrnec in njegova žena Sabina Kogovšek Zrnec sta bila v preteklih tednih znova tarča medijev, ki so namigovali na to, da naj bi na njunih ločitvenih paprijih manjkal le še uradni podpis. In medtem ko znana zakonca o svojem zasebnem življenju ne želita govoriti in Sabina za naš portal govoric o ločitvi ni ne zanikala ne potrdila, to še ne pomeni, da sta se odpovedala družabnim dogodkom. Igralca so pred nekaj dnevi opazili v priljubljenem lokalu na Obali, kjer se je dobro razpoložen zabaval v družbi prijatelja Matjaža Javšnika.

Jurij Zrnec
Jurij ZrnecFOTO:

Čeprav so bili mnogi prepričani, da se bo igralec Jurij Zrnec po novih govoricah o ločitvi umaknil iz javnosti, pa so se kot kaže zmotili. Prvič, odkar so pred nekaj tedni na dan pricurljala namigovanja, da sta zakonca Zrnec že vložila uradni zahtevek za ločitev, so Jurija ujeli v javnosti, in sicer na slovenski obali.

Prvič ujet v javnosti

Ta se je tam udeležil zabave v priljubljenem lokalu in se ves večer zabaval v družbi prijatelja in igralca Matjaža Javšnika, ki ga je namesto Sabine spremljal na glasbeni dogodek. Po besedah očividcev je bil igralec menda zelo dobro razpoložen in ni kazal nobenih znakov, da bi bilo njegovo zakonsko življenje na majavih tleh. Na zabavi je bilo opaziti tudi nekaj drugih znanih slovenskih obrazov, med drugim tudi manekenko Natalijo Osolnik, košarkaša Raša Nesterovića, nekdanjo miss Universe Mirelo Korač, družbo pa je zabavala skupina Xequtiftz z njihovo novo pevko Majo Keuc.

Govorice kar ne potihnejo

Spomnimo, Sabina je pred kratkim za naš portal dejala, da je njun zakon povsem zasebna stvar ter da v njuni družini ne manjka ljubezni, ampak predvsem zdravja. Tako ločitve ni niti zanikala niti potrdila, že nekaj dni kasneje pa so veliko prahu dvignile govorice, da naj bi zakonsko srečo Zrnčevih ogrozila igralka Maša Derganc, žena igralca Boruta Veselka. "Na tovrstne provokacije ne bom odgovarjal. To je vse. Nimam komentarja!" nam je takrat zaupal Borut, potem ko se njegova soproga ni odzvala na naše klice. Priznal je, da je takšnih provokacij že vajen, kaj več pa ni želel razkriti.

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478