Zadovoljna.si
Posilstvo

Trači

Raper posilil dve svoji oboževalki

Z.M.
16. 08. 2012 11.30
29

Britanski raper in zvezdnik resničnostnih šovov se je znašel na zatožni klopi, potem ko sta ga oboževalki obtožili posilstva. Hude obtožbe so pretresle Anglijo in ogrozile njegovo kariero. Preberite, kako sta pretresljivi dogodek opisali dekleti.

Aggro se je znašel v težavah.
Aggro se je znašel v težavah.FOTO: Facebook

Aggro Santos v naših koncih morda ni najbolj znan, zato pa v Angliji velja za velikega zvezdnika resničnostnih šovov in raperja v vzponu. 23-letnik z brazilskimi koreninami pa se zadnje tedne bolj kot s svojo kariero ukvarja s ščitenjem svojega dobrega imena.

Raper trdi, da ni kriv.
Raper trdi, da ni kriv. FOTO: Facebook

Trenutno mu namreč sodijo zaradi domnevnega posilstva dveh oboževalk. Eno naj bi po enem od svojih koncertov povabil v hotelsko sobo, 16-letnica pa trdi, da jo je prisilil v oralni seks. Pri tem naj bi ves čas sodeloval tudi Aggrosov prijatelj in agent Tyrelle Ritchie.

Zanika vse obtožbe

Posilstva pa raperja obtožuje še eno dekle, ki naj bi jo Santos posilil septembra 2012 po nastopu v londonskem klubu Soho. Najstnica je na sodišču povedala, da je 23-letni raper med posilstvom govoril, da ga je Jezus blagoslovil, Aggro pa vse obtožbe zanika. Trdi, da z eno od domnevnih žrtev ni imel spolnega odnosa, druga pa naj bi v seks z njim in njegovim agentom privolila.

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375