Zadovoljna.si
Kardashianovi

Trači

Afere, droga in laži: je to resnica Kardashianovih?

J.V.
04. 09. 2015 10.27
25

Scott Disick in Lamar Odom sta bila nekoč del slavne družine Kardashian, vse dokler se njuna zveza s sestrama Kourtney in Khloe ni sfižila. Po poročanju ameriških medijev naj bi sedaj oba bivša združila moči in izdala knjigov, v kateri imata namen razkriti največje in najbolj umazane skrivnosti klana Kardashian. Vse od varanja, drog do vročih posnetkov.

Kardashianovi
KardashianoviFOTO:

Oba naj bi se počutila zelo izkoriščeno in izdano s strani Khloe in Kourtney, najbolj pa naj bi se jima zamerila nekdanja tašča Kris Jenner. Da bi se ji maščevala, sedaj resno razmišljata o podpisu 5 milijonov dolarjev vredne pogodbe za knjigo, v kateri bodo razkrite pikantne podrobnosti iz življenja slavnih sester.

Medtem ko sta se v preteklosti oba soočila z obtožbami o odvisnosti od prepovedanih substanc, pa naj bi imeli menda Khloe in Kris težave z alkoholom, v družini pa menda ne manjka ni zlorabljanja številnih predpisanih zdravil, dietnih tablet in celo kokaina. Droge pa so menda le vrh ledene gore. V ozadju naj bi bila tudi kopica laži in afer, ki jih skrivajo pred mediji in javnostjo.

Kot trdita Odom in Disk, je bila menda prav Kris tista, ki je začela svoji najmlajši hčerki Kylie in Kendall nagovarjati k uporabi botoksa, čeprav sta še vedno najstnici. Ker sta obe še mladoletni, je morala Kris podpisati dokumente za vsak lepotni postopek.

Khloe Kardashian - 1
Khloe Kardashian - 1 FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368