Zadovoljna.si
Kate Middleton - 1

Trači

Resničnost ali potegavščina?

Z.N.
17. 07. 2012 14.15
2

Kate Middleton naj bi se držala pravila, da ne pozira za naslovnice revij, toda vseeno se je pojavila na naslovnici južnoafriške različice modne revije. Pa je res ona? Je in ni! Poglejte, kaj so naredili s Kate.

Od vojvodinje so si 'sposodili' le glavo in roke.
Od vojvodinje so si 'sposodili' le glavo in roke.FOTO:
Kate za naslovnice revij ne pozira.
Kate za naslovnice revij ne pozira. FOTO: Reuters

Odgovor je preprost: vojvodinja Cambriška za naslovnico avgustovske številke južnoafriške različice revije Marie Claire sploh ni pozirala! Kot so pojasnili ustvarjalci revije, so si od Kate Middleton 'sposodili' le glavo in roke, za vse preostalo je poskrbela njihova manekenka. "Kate Middleton je brez dvoma največja modna ikona. Počastili smo jo s posebno fotografijo, oblekli smo jo v obleke, ki jih je oblikoval južnoafriški modni oblikovalec Clive Rundle in jo umestili v vsakdanje življenje," je pojasnila urednica Aspasia Karras. Ali je Kate nad fotografijo navdušena ali ne, še ni znano, saj se uradno na objavo še ni odzvala, pišejo tuji mediji.

Da gre za računalniško obdelano fotografijo, so številni uganili že takoj ob njeni objavi. "Kate Middleton je namreč na fotografiji videti povsem drugačna kot običajno, ko se pojavlja v medijih: Kate ne bi nikoli nosila tako pisane in tako krojene obleke, njena koža je videti precej plastična, da zob sploh ne omenjamo, poleg tega pa poza ni niti približno značilna zanjo," navajajo tuji mediji. Kate naj bi se sicer tudi držala pravila, da kot vojvodinja ne pozira za naslovnice revij.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368