Zadovoljna.si
Še vedno sta povezana.

Trači

Reza in Thomas sta se razšla

Z.M.
17. 10. 2012 11.03
87

Alenka Oldroyd- Reza in njen Thomas sta tri leta uživala v ljubezni, ki bi jima jo zavidal marsikdo, vseeno pa je nekdanja vremenarka pred osmimi meseci sprejela odločitev, da zapusti Ameriko in se vrne domov. Razdalja je naredila svoje, Alenka pa nam je priznala, da sta se s Thomasom razšla, a ostajata prijatelja. Preberite podrobnosti.

Še vedno sta povezana.
Še vedno sta povezana.FOTO: Facebook
Veselje do življenja črpa iz sebe, svojih najbližjih in okolice.
Veselje do življenja črpa iz sebe, svojih najbližjih in okolice. FOTO: POP TV

Ko se je nekdanja vremenarka Alenka Oldroyd- Reza pred slabim letom in pol z možem Thomasom selila v Ameriko, se je veselila novih preizkušenj in študija čez lužo, a kmalu je ugotovila, da preveč pogreša Slovenijo, svoje tri otroke in prijatelje. Pred osmimi meseci se je vrnila domov, Thomas pa je ostal v Utahu. Razdalja je sčasoma naredila svoje in Alenka nam je priznala, da se je rek 'daleč od oči, daleč od srca', v njenem primeru žal izkazal za resničnega.

S Thomasom sta še vedno povezana

"Fizična prisotnost je nedvomno močan dejavnik in nobena tehnologija ne more nadomestiti neposrednega kontakta," nam je zaupala Reza, ki je s Thomasom še vedno v stikih. "Thomas je zdaj moj prijatelj, ki živi na drugem kontinentu," je dodala Alenka, ki Thomasa pogreša, a zadovoljstvo in ljubezen črpa iz sebe, svojih najbližjih in okolja. "Vsem tistim, ki se bodo nekoč morda znašli v podobni situaciji kot jaz, polagam na srce, naj izkoristijo vsak trenutek. Dolgoročno načrtovanje in pretvarjanje se pač ne obnese, ko je je, ko ni ni," je za konec še dodala Alenka, ki je s Thomasom preživela tri nepozabna leta, ki jih ne bi zamenjala za nič na svetu. "Ugotovila sva, da sva iz različnih svetov, tisto obdobje, ki nama je bilo namenjeno, sva maksimalno izkoristila in zato nisem prav nič žalostna. Morda pa bova še kdaj skupaj, kdo ve!" je za konec še dodala Reza.

Več o ljubezni na daljavo, prednostih in slabostih tovrstnih razmerij pa preberite tukaj.

Okoliščine jima niso bile naklonjene.
Okoliščine jima niso bile naklonjene.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (87)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413